FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άπαρτο κάστρο το Ψυχικό

Ημερομηνία: 24-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Κάστρο» άπαρτο το Ψυχικό. Συνέχισε το αήττητο σερί του κι αυτή τη φορά την… πλήρωσε ο Κόροιβος που έχασε (81-70). Έτσι, το όνειρο για μια νίκη που θα… ψήλωνε τους «μπλε» δεν ήρθε, παρά τις ελπίδες που είχαμε και οι οποίες αποδείχτηκαν φρούδες!
*Έτσι τώρα ο Κόροιβος με 7-5 νίκες είναι τρίτος σταθερά, ισόβαθμος με το Μαρούσι, αλλά απειλείται και από την Ελευθερούπολη και από το Μαρούσι και από τον Αμύντα και φυσικά από την Καρδίτσα, που λόγω κορωνοϊού έχει μόνο 8 ματς, ενώ οι άλλοι 9. Αυτή τη φορά οι Μίτροβιτς, Μαστρογιαννόπουλος και Μαστόρος διακρίθηκαν ιδιαίτερα.
*Μετά το εορτολόγιο έρχεται εδώ ο Αμύντας. Μέχρι τότε να είμαστε καλά!

Νίκησε και τα Βραχνέικα

Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν στην οικογένεια του Παμβουπρασιακού. Θα γιορτάσουν συν γυναιξί και τέκνοις. Θα ευχηθούν το 2022 να είναι πρώτον ευτυχές και δεύτερον να φέρει νίκες στην ομάδα, γιατί η ποδοσφαιρική Ηλεία έχει ανάγκη να κρατάει τον ΠΑΟΒ στη Γ΄ Εθνική.
*Το χρυσό γκολ πέτυχε από την άσπρη βούλα ο Διονύσης Πλαστουργός που δεν λάθεψε και χάρισε στην «Μπάρτσα» μια μεγάλη νίκη. Φαντάζομαι πως ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης, ιδιαίτερα αυτός θα γιόρτασε το γεγονός!

Οι απουσίες γονάτισαν τον Αίαντα

Δεν ήταν μπορετό στον Αίαντα να κάμψει την αντίσταση του Διαβολιτσίου με τόσες και τέτοιες απουσίες. Είχε φροντίσει γι’ αυτό ο Αχαιός ρέφερι Σαφαρίκας! Έτσι αποδεκατισμένη η ομάδα του Γαβριλόπουλου υπέκυψε στην μεσσηνιακή ομάδα, που έχει μεγάλο σερί στο γήπεδο Μελιγαλά, όπου φιλοξενείται. Και να σημειωθεί πως αυτή την φορά ο Ηλιόπουλος δεν βρήκε δίχτυα!
*Ο ηρωικός Αίας έπαιξε χωρίς Σταθάτο, Ρίλντι, Τσακοπιάκο, Καράμπελα (μπήκε στο 80΄). Να ανανήψουν πρέπει στο διάστημα της διακοπής οι παίκτες, γιατί τους περιμένει «Γολγοθάς».

Αλλαγή σκηνικού στην Α΄ Κατηγορία

Είχαμε αλλαγή σκηνικού στην Α΄ τοπική και στους δύο ομίλους και αναμένεται ακόμη ένα πολύπαθο παιχνίδι (Πανηλειακός-Ξενοφών) για να οριστικοποιηθεί το σκηνικό που προείπαμε. Στον πρώτο όμιλο απομένουν τρία σημαντικά παιχνίδια για τον τίτλο και τον υποβιβασμό. Θα γίνουν μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, από την έκβαση των οποίων θα κριθούν πολλά, πάρα πολλά!

Παρών ο Ξενοφών

Πανεύκολα πέρασε από το Επιτάλιο ο Ξενοφών. Για την ομάδα της Κρέστενας «καθάρισε» ο χαρισματικός Πάρης με δύο γκολ, ένα από πέναλτι κι ένα με ανάποδο ψαλιδάκι. Αυτός ο παίκτης ήταν και ο κορυφαίος των νικητών. Ο Αλφειός, βέβαια, μείωσε νωρίς, αλλά στο 55΄ έμεινε με δέκα παίκτες και εκεί τελείωσε το παιχνίδι!
*Άκουσα μεταξύ σοβαρού και αστείου (ίσως) πως μελετάται η επιστροφή του Μούτσου (βασικός στα Μελίσσια Αθήνας), ώστε ενόψει πλέι-οφ η ομάδα να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά!

Πρώτος ο Ηλειακός

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα άρπαξε μέσα στην Αμαλιάδα ο Ηλειακός Βαρθολομιού νικώντας με… μισό μηδέν τον Αστέρα! Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Ράλλης στο 82΄ και πάγωσε τους Αστερίτες (0-1). Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Παπουτσή (που είναι σπουδαίος τεχνικός) να πάρει την πρωτοπορία στον όμιλο με την όχι ευκαταφρόνητη διαφορά 4 βαθμών. Καλύτεροι οι Καμαρινός (Ηλειακός), Γκρίλλας (Αστέρας). Καλός και ο ρέφερι Σταυρόπουλος που έπαιξε στα ίσια τον αγώνα.
*Η Νίκη Τραγανού που καραδοκεί νίκησε τον Ολυμπιακό Σαβαλίων 2-0 και ελπίζει σε έναν καλύτερο β΄ γύρο…

Τιμωρεί η ΕΠΟ

Τι έγινε τώρα; Η ΕΠΟ και η Πειθαρχική της τιμωρεί παρατηρητές αγώνων; Αλήθεια διαβάζετε. Η ΕΠΟ τιμώρησε τον παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣ Ηλείας, Σίμο Μάλλιαρη, για κάποια γεγονότα και παραλείψεις του στον αγώνα Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνεΐκων για 40 μέρες να μην έχει δικαίωμα ορισμού. Πώς έγινε αυτό, άγνωστο. Γιατί ο Μάλλιαρης είναι από τους καλύτερους παρατηρητές της ΕΠΣ Ηλείας.

Αλέξανδρος Κάρδαρης

Επί τετραετία ο Αλέξανδρος Κάρδαρης, γιος του παλαίμαχου Μάκη Κάρδαρη, ήταν στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης. Εκεί γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά, αφού πέρασε πρώτα από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού.
*Στέλεχος της Κ15, Κ17, Κ19 του Αστέρα Τρίπολης οι υπεύθυνοι είδαν τα προσόντα του που τον έκαναν επαγγελματία. Οι συμμετοχές όμως στην Σούπερ Λιγκ ήταν περιορισμένες και φέτος ο παίκτης δόθηκε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας (ομάδα Σούπερ Λιγκ 2) για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ανδρωθεί ποδοσφαιρικώς. Στους μέχρι τώρα επτά αγώνες ο Αλέξανδρος είναι βασικός και εξελίσσεται συνεχώς.

Ο Ηλίας Κουλούρης

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Ηλίας Κουλούρης ο γνωστός από πέρυσι κυνηγός-στράικερ του Αίαντα, που έκανε το καλοκαίρι μεταγραφή στα Τρίκαλα. Ο παίκτης σκόρερ στην Γ΄ Εθνική πέρυσι, είναι στα… αζήτητα. Είναι ζήτημα αν έχει μπει σε αποστολή 2-3 φορές και ποτέ δεν έπαιξε. Μπορεί σε κάποιο φιλικό πιθανόν. Ο παίκτης είναι απογοητευμένος και θα δούμε τι θα πράξει τώρα που έρχεται ο Γενάρης.
*Ο Χριστοφόρος ευσεβής λαός της Ελλάδας γιορτάζει την Γέννηση του Σωτήρα Χριστού. Οι πιστοί τα Χριστούγεννα εκ νυκτός ορθρίζοντες δοξολογούν τον φιλάνθρωπο. Χρόνια πολλά!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος