FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άνω-κάτω ο 4ος όμιλος

Ημερομηνία: 10-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μαλλιά-κουβάρια έχει γίνει ο όμιλός μας της Γ΄ Εθνικής. Κερδισμένη η ομάδα της Γαστούνης που πήρε άκοπο τρίποντο και στρογγυλοκάθισε στην δεύτερη θέση. Πρώτος τώρα ο Τηλυκράτης Λευκάδας που νίκησε την Παναχαϊκή, η οποία γκολ βάζει μόνο στην Αγυιά!

*Ο Αίας θα είναι ο επόμενος αντίπαλός της στην Πάτρα, όπου η ομάδα της Γαστούνης θα δοκιμαστεί σκληρά. Αντιθέτως ο Παμβουπρασιακός πάει για νίκη με αντίπαλο τον Παναγρινιακό.

Ξεκίνησε η Α2 με διπλά!

Γέμισε ο τόπος διπλά στην εκκίνηση του 16ου πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας. Η οποία φέτος έχει μόνο δέκα ομάδες! Κερδισμένοι της αγωνιστικής ο δυνατός Α.Ο. Μακρίσια, που από τα φιλικά έδειξε την ισχύ του και με προπονητή τον Άρη Ρουμελιώτη δείχνει ικανότητες! Διπλό έφερε και ο Διγενής Χαριάς (στην Αμαλιάδα κατά των Λεόντων). Διπλό και ο ιστορικός Ηλειακός στον Αμπελόκαμπο με το Σώστη. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και φέτος, καθώς υπάρχει μια ισορροπία στις δυνατές ομάδες.

Μουσερής από το 1999

Κουμανταδόρος στον Ηλειακό Λεχαινών ο Χρήστος Μουσερής, προπονητής ο Νίκος Τσάμης, σκόρερ στο νικηφόρο 1-0 επί του Σώστη πάλι ο Χρήστος Μουσερής που είναι στον Ηλειακό από το 1999, όταν πιτσιρικά τον πήραν στα Λεχαινά από τον Φίλιππο Ανδραβίδας.

Το καθάρισε ο Μπακατσέλος

Διπλασίασε τις νίκες του ο Α.Ο. Ξενοφών, παίζοντας στη Ζαχάρω με τον συντοπίτη Κεραυνό Βρίνας, ο οποίος έχει χάσει την περσινή ταυτότητά του! Με προβλήματα στην άμυνα η Βρίνα δεν ήταν δυνατό να αντισταθεί στη δύναμη πυρός του Κρεσταιναίου Ξενοφώντα, που είχε σημαντικές απουσίες, αλλά οι αντικαταστάτες του ήταν το ίδιο καλοί και είχαν έναν Μπακατσέλο, ο οποίος είχε κέφια και νωρίς άνοιξε το σκορ. Πρωτοκορυφαίος του αγώνα, φυσικά, ο Μπακατσέλος με το χατ-τρικ που σημείωσε!

Μια χαψιά!

Μια χαψιά την έκανε την συμπαθή Ολυμπιάδα Γουμέρου ο επίδοξος πρωταθλητής Πανηλειακός. Κάπου διακόσιοι φίλοι των ερυθρολεύκων απήλαυσαν ήλιο και γκολ στο στάδιο. Οι Γουμεραίοι πάλεψαν όσο μπορούσαν και πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον βιρτουόζο Λευτέρη Κωνσταντόπουλο (γιο του Σπύρου).

*Πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων ο Σάκης Τζανέτος, μεγάλη κλάση και εμπειρία, που πέτυχε τρία περίτεχνα γκολ!
*Διαιτητής ο έμπειρος Βασίλης Αποστολόπουλος που δεν είχε πρόβλημα.

Τι νίκη ήταν αυτή

Στον όμιλο του κάμπου ο Ηλειακός Βαρθολομιού έκανε φοβερή νίκη. Προετοιμασμένος άριστα, μπήκε αποφασιστικός στο γήπεδο Θινών και «καθάρισε» το φαβορί του αγώνα δίχως έλεος. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίωρο όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0. Στην επανάληψη η Νίκη έπαιξε σχεδόν μονότερμα τους αντιπάλους της, αλλά γκολ πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα. Δύο δύσκολα παιχνίδια είχε η ομάδα του κ. Γαλάνη και δεν πήρε τίποτε απ’ αυτά. Δύσκολο και το επόμενο θα είναι, γιατί ο όμιλος του κάμπου είναι ισχυρός!

Λευκή ισοπαλία

Σε επίρρωση των όσων είπαμε για τον όμιλο του κάμπου είναι απόδειξη η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Ν.Μανωλάδας. Την τιμητική τους είχαν τα δοκάρια (τρία, δύο κι ένα) κι έτσι το μηδέν διατηρήθηκε μέχρι τέλους στο ντέρμπι. Για συμπεράσματα είναι νωρίς, αν και η διάρκεια του πρωταθλήματος είναι πολύ μικρή.

Δυνατός ο Αλφειός

Αν και ο Νικολόπουλος μας άφησε καιρούς, φεύγοντας μετανάστης στην Γερμανία, ο Αλφειός με όλα τα υπόλοιπα στελέχη επικράτησε του Πέλοπα (Πύργου) με 3-2 και με ανατροπή στο σκορ. Νομίζουμε ότι η αποβολή του Δ. Πλατή έκρινε και τον νικητή….

Διαιτητικά

Όλα καλά αυτά με τις διαιτησίες στην Α2 που ανακοίνωσε ο κ. Κυριακάκης, αλλά εκείνος που ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας πρέπει να είναι δίκαιος και σωστός και όχι να κοιτάζει τα καλά και συμφέροντα! Μόνον έτσι θα δουλέψει το σύστημα.
*Ο Καραλής ήταν βοηθός στον αγώνα Σούπερλιγκ 2 (Κηφισιά-Παναθηναϊκός Β΄).

Ο Νέος Ατρόμητος

Και πώς να πιστεύουμε εμείς οι φίλαθλοι πως η συγκρότηση των ομίλων της Β΄ Κατηγορίας, που έκανε η νεότευκτη ΕΠΣΗ είναι αντικειμενική και με γεωγραφικά κριτήρια; Όταν ο Νέος Ατρόμητος Λαστεΐκων ανήκει στον 3ο όμιλο, ενώ είναι δίπλα στον Πύργο!

Η νέα Πειθαρχική

Είδατε άραγε την συγκρότηση της νέας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ; Πρόεδρος παρέμεινε ο Ανδρέας Χατζής, έμπειρος και γνώστης του πειθαρχικού κώδικα και μέλος παρέμεινε ο Κολοβάδης εκ Γουμέρου καταγόμενος και νέο μέλος ο Πανάγος Γιαννακόπουλος, εξ Επιταλίου. Κανένα άλλο σχόλιο.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος