FOLLOW US: facebook twitter

Άννα Μαρία Βλαγκούλη: Η νέα δύναμη, στη δύναμη της επιλογής σου

Ημερομηνία: 18-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υποψήφια βουλευτής Ν. Ηλείας Νέας Δημοκρατίας

Φίλη συμπατριώτισσα, φίλε συμπατριώτη,

Με συναίσθηση και επίγνωση της ευθύνης που επωμίζομαι επικοινωνώ μαζί σου ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία. Η απόφαση να διεκδικήσω αυτή την ύψιστη εκλογή υπαγορεύθηκε από τρεις σημαντικούς λόγους…

Πρώτος λόγος, η τιμητική προτροπή του ίδιου του Πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να κατέλθω στον πολιτικό στίβο της χώρας. Δεύτερος λόγος, η βαριά παρακαταθήκη των έντιμων αγώνων του αείμνηστου πατέρα μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ, ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή για το καλό της χώρας και του νομού μας. Τρίτος λόγος, η φωνή της συνείδησής μου να συνεχίσω αυτούς τους ωραίους αγώνες όχι τόσο για τη δικαίωση του γονιού μου, όσο για τη δικαίωση όλων των Ηλείων.

Φίλες και φίλοι,

Ζητώ τη δύναμη της ψήφου σας γιατί νιώθω ότι μπορώ να έχω ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια της παράταξής μας να προσαρμόσει τη δράση της στη σύγχρονη πραγματικότητα, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, με όραμα, προοπτική και ανάπτυξη. Η Ηλεία του μέλλοντός μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε νέες δυνάμεις, πάνω στις οποίες επιθυμώ να προσθέσω και τις δικές μου με όλο το αξόδευτο σφρίγος της ηλικίας μου.

Με αυτή τη λογική σήμερα καταθέτω την αγάπη μου για τον τόπο μας, το μεράκι μου για δουλειά, την εμπειρία μου από την επαγγελματική μου πορεία σε τομείς όπως η οικονομία, η διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, η δημοσιογραφία. Υπόσχομαι να ακολουθήσω με συνέπεια τις δεσμεύσεις μου· να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό κάθε συμπατριώτη· να λέω τα πράγματα με το όνομά τους· να υπηρετώ τον πολιτικό διάλογο και να είμαι στην πρώτη γραμμή κάθε μορφής αγώνα για δικαιοσύνη και ιδανικά… Στην πρώτη γραμμή κάθε υγιούς αγώνα υπέρ των νέων, των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, των ευπαθών συνανθρώπων μας και των επαγγελμάτων που χαρακτηρίζουν τον νομό μας – όπως αυτό των αγροτών.

Γιατί να με εμπιστευθείτε;

Για να υλοποιήσουμε μαζί τα άφθαρτα κοινά όνειρά μας! Το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει λύση σε κάθε πτυχή της ζωής γιατί εμπνέεται και στηρίζεται από τον λαό. Αυτό το πρόγραμμα δεσμεύομαι να υπηρετήσω πιστά με τη δική σου βοήθεια. Η λύση, όμως, είναι και στο δικό σου χέρι. Με την ψήφο σου μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της Χώρας, της Ηλείας και τα δικά σου. Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπτυξης που εγγυάται μόνο μια Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Πάμε μαζί, λοιπόν, για να δικαιωθεί η δική σου αλήθεια!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος