FOLLOW US: facebook twitter

Ανεβάζει ρυθμό το Νοσοκομείο Κρεστένων – Ξεκίνησε ο εμβολιασμός και με Johnson & Johnson

Ημερομηνία: 11-05-2021 | Συντάκτης:
-Πάνω 250 εμβόλια ημερησίως

Θεαματικά αυξημένος είναι ο ρυθμός εμβολιασμού στο Νοσοκομείο Κρεστένων, καθώς πλέον λειτουργούν τρεις γραμμές, οι οποίε έχουν ανεβάσει στα 250 με 270 τα εμβόλια ημερησίως. Επιπλέον, εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός πολιτών με το εμβόλιο της Johnson&Johnson, το οποίο είναι μίας δόσης. Χρήση του συγκεκριμένου εμβολίου έχουν κάνει μέχρι τώρα περίπου 60 πολίτες, ενώ τα προγραμματισμένα ραντεβού δείχνουν ότι υπάρχει ισχυρό ενδιαφέρον για τις επόμενες ημέρες. Συνολικά έχουν διενεργηθεί 4.000 εμβολιασμοί στην Κρέστενα και περίπου 2.000 άτομα έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση.

Όπως ανέφερε στην «Πρωινή» ο διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων, Γιάννης Χουζούρης, το γεγονός ότι το Johnson&Johnson είναι μίας δόσης, το καθιστά ελκυστικό σε αρκετούς πολίτες, καθώς κερδίζουν χρόνο, και πρόσθεσε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καταγραφεί περιστατικό με σοβαρές παρενέργειες σε εμβολιασμένο.

«Με μεγάλη προσπάθεια από το προσωπικό μας, το οποίο παραμένει το ίδιο  από την αρχή του έτους κι ενώ οι εμβολιασμοί έχουν διπλασιαστεί, συνεχίζουμε να επιτελούμε το υγειονομικό μας καθήκον και θέλουμε να τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας το γρηγορότερο δυνατόν. Ζητάμε από τον κόσμο να εμβολιαστεί για να χτίσουμε τείχος ανοσίας και να απαλλαγούμε όλοι από τον ιό σύντομα. Πλέον στο Νοσοκομείο Κρεστένων έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός και με το εμβόλιο της Johnson&Johnson, ενώ έχουμε φτάσει πλέον τα 270 εμβόλια σε ημερήσια βάση», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος