FOLLOW US: facebook twitter

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του 66χρονου στο Βαρθολομιό!

Ημερομηνία: 06-10-2022 | Συντάκτης:

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχτηκαν την απόφαση «παγώματος» του πλειστηριασμού του σπιτιού τους, ο Μενέλαος Αρβανίτης και η κόρη του Βανέσσα που πριν από μερικές μέρες είχαν απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω της «Πρωινής» ζητώντας τη διακοπή εκτέλεσης που ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

«Τα καταφέραμε! Σταμάτησε ο πλειστηριασμός!» ανέφερε σε μήνυμά της προς την «Πρωινή» η Βανέσσα Αρβανίτη, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες τις δικές της και του πατέρα της προς την εφημερίδα για την στήριξη, τονίζοντας πως «μας αγκαλιάσατε στο πρόβλημα μας και μας δώσατε χέρι βοήθειας, το εκτιμούμε πολύ».

Μετά τις ενέργειες των Δικηγόρων Πέτρου Κιούνις και Φωτεινής Σταμούλια, ο κ. Μενέλαος Αρβανίτης και η κόρη του μπορούν να ελπίζουν πλέον σε μια βιώσιμη ρύθμιση μέσω της οποία θα καταφέρουν να κρατήσουν το σπίτι τους!

 «Μπορέσαμε να έρθουμε σε επαφή με την επισπεύδουσα εταιρεία και κατεδείξαμε το γεγονός ότι ο εντολέας μας, Μενέλαος Αρβανίτης, πέραν του γεγονότος ότι έχει τη διάθεση να ρυθμίσει την υφιστάμενη οφειλή του, πληροί και τις προϋποθέσεις να υπαχθεί στο καθεστώς των ευάλωτων οφειλετών» τόνισαν οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι κ.κ. Κιούνις και Σταμούλια προσθέτοντας ότι ο Ν. 4738/2020 αν και κινείται στη σωστή κατεύθυνση, έχει κάποια σημεία τα οποία δεν επιδέχονται απλής γραμματικής ερμηνείας. «Και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτή την περίπτωση. Εφεξής στόχος μας είναι μια βιώσιμη ρύθμιση που να βολεύει αμφότερες πλευρές».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος