FOLLOW US: facebook twitter

Ανεπανάληπτη εμφάνιση για το «Ράφτη Κυριών» στην Αθήνα

Ημερομηνία: 27-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός
Στο ιστορικό θέατρο «Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου» οι ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας

Σ ένα ιστορικό Θέατρο του «Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου» , στο σανίδι που έχουν ανέβει ιστορικές παραστάσεις , είχε την μεγάλη τιμή να ανέβει η  παράσταση «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ σε διασκευή της σκηνοθέτιδας ηθοποιού και σεναριογράφου Κων/νας Ρουμελιώτη και του σκηνοθέτη μας Χάρη Κότσιφα από την θεατρική ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας .
Σε μια κατάμεστη αίθουσα που γέμισε μια ώρα πριν την παράσταση, μ ένα καταπληκτικό κοινό από φίλους, συγγενείς πατριώτες μας που συνεχώς διέκοπτε για να χειροκροτήσει τους ηθοποιούς μας. Μπροστά στην Βουλευτή της Ηλείας κ. Σαλτάρη – Γεωργοπούλου που μας τίμησε χωρίς πρόσκληση. Μπροστά σε επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιούς, λογοτέχνες, ποιητές… από τον τόπο μας που έφεραν και φίλους τους, οι ηθοποιοί έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους για να τους ευχαριστήσουν και για να τιμήσουν την πόλη της Αμαλιάδας και βεβαίως και για να περάσουν  όλοι καλά .

Στο τέλος της παράστασης όρθιο το κοινό για πολύ ώρα τους επευφημούσε φωνάζοντας μπράβο σφυρίζοντας και χειροκροτώντας.  Όπως τονίζει η Ομάδα «Η συγκίνησή μας και η χαρά μας τεράστια. Τα λόγια ειδικών, αλλά και όλου του κόσμου μας, ήταν πάνω από κάθε προσμονή. Μας έκαναν να πιστεύουμε ότι ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε και θα εξαφανιστεί. Δεν ήταν όμως όνειρο!! Ήταν μια πραγματικότητα που συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα με τηλέφωνα….

Ανανεώσαμε, μετά από απαίτηση του κόσμου, το ραντεβού μας για του χρόνου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους και με τα λόγια τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς τους φίλους της ομάδας μας και του πολιτισμού , όλους τους συνεργάτες μας την σχολή χορού @shallwe.dance της κ. @Δήμητρα Μπέρτσου και όλους εσάς που μας στηρίζετε με την αγάπη σας εδώ στην πόλη μας και να σας υποσχεθούμε ότι από σας παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε την εθελοντική πρόσφορά μας στον πολιτισμό της πόλης μας.»

Στο τέλος όλοι μαζί γιόρτασαν  σε ταβέρνα του Κιάτου τα Γενέθλια του φίλου  τους και ηθοποιού της Ομάδας Διονύση Κομποστιώτη.

Νέα παράσταση 2 Μαρτίου στα Λεχαινά

Για όλους τους φίλους από τον Κάμπο αλλά και τους φίλους απο την Αμαλιάδα που δεν κατάφεραν να  δουν την παράσταση ή θέλουν να ξαναδουν ο “Ράφτης Κυριών”,  θα παρουσιαστεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Σινέ Αστρον στα Λεχαινά!!!

*Τιμή εισιτηρίου 5€ ΑΜΕΑ- ΑΝΕΡΓΟΙ- ΜΑΘΗΤΕΣ- ΦΟΙΤΗΤΕΣ 3 ευρω.

**Τηλέφωνα κρατησεων 6973234072 & 6972699375


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος