FOLLOW US: facebook twitter

Ανεμοστρόβιλος ξήλωσε σκεπές στη Σπιάντζα!

Ημερομηνία: 28-12-2021 | Συντάκτης:

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πήρε όλα ο αέρας και τα σήκωσε!


 

Αρκετές ζημιές σε παραθαλάσσιες κατοικίες στην περιοχή της Σπιάντζας προκάλεσε χθες το μεσημέρι ανεμοστρόβιλος που σάρωσε την περιοχή, εστιάζοντας κυρίως στην περιοχή “Κυανή Ακτή”. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, έκπληκτοι ιδιοκτήτες σπιτιών της περιοχής που έτυχε είτε να βρεθούν στη Σπιάντζα είτε διαμένουν εκεί μόνιμα, είδαν ένα υδροστρόβιλο να περνά στη στεριά και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, διάρκειας ίσως και λίγων δευτερολέπτων να σηκώνει στο πέρασμά του σκεπές, ξύλα κλπ ενώ παράλληλα προκάλεσε ζημιές και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κυρίως από τα οικοδομικά υλικά και τους τσίγκους των σπιτιών που «χτύπησε».

Η σφοδρότητα του ήταν εντυπωσιακή ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του δήμου Πύργου που λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο με την επικεφαλής Κική Διονυσοπούλου προκειμένου να βοηθήσουν τους κατοίκους που έκπληκτοι βίωσαν μια νέα καταστροφή στην περιουσία τους σε χρόνο ρεκόρ! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζημιές έχουν υποστεί 6- 7 σπίτια στην περιοχή της Κυανής Ακτής και 2-3 αυτοκίνητα.

Η Σπιάντζα σημειωτέον είχε βρεθεί στ δίνη της τελευταίας κακοκαιρίας που είχε σαρώσει όλη την παραθαλάσσια ζώνη του Πύργου όπου το τοπίο έμοιαζε βομβαρδισμένο, ενώ ζημιές είχε προξενήσει και η ανεμοθύελλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος