FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Παπαδάκος: «Η Νεολαία πρωταγωνιστής των εξελίξεων» “Δώστε μία ευκαιρία στο Μέλλον”

Ημερομηνία: 03-11-2022 | Συντάκτης:

Ήρθε η στιγμή οι Νέοι μας να είναι πρωταγωνιστές. Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής. Σας θέλουμε να είστε μαζί μας, για να αλλάξουμε τον τόπο. Σας περιμένουμε να συμμετέχετε μαζί μας στον αγώνα για να καλυτερεύσουμε τα πράγματα στο Δήμο μας. Η παράταξη «ΗΛΙΔΑ 36» ανακοινώνει την έναρξη και λειτουργία της Δημοτικής παράταξης Νεολαίας «ΗΛΙΔΑ 36 Νέων», η οποία θα πρωταγωνιστεί στις πολιτικές δημοτικές εξελίξεις στο Δήμο Ήλιδας.

Η Νεολαία μας, μαθητική, σπουδάζουσα, νέες και νέοι, είναι απογοητευμένη από τους πολιτικούς και τις κοινωνικές συνθήκες που βρήκαν στην αρχή της κοινωνικής τους πορείας. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Οι Νέοι είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον, μια καλύτερη ζωή για όλες και όλους. Γιατί νέος θα πει να είσαι αυθόρμητος, ενεργός. Να μένεις κοντά στις πηγές της ζωής και να σπας τις αλυσίδες κάθε φθαρμένου πολιτικού.

Με το ξεκίνημα της θητείας μας θα θεσμοθετηθεί το «Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Ήλιδας». Έναν πολύ σημαντικό θεσμό συμμετοχής, δραστηριοποίησης, κοινωνικοποίησης, ανταλλαγών εμπειριών με άλλες ελληνικές ή ευρωπαϊκές ομάδες νέων. Οι νέοι θα μπορούν να έχουν ένα εργαλείο από το Δήμο τους, που να τους δίνει τα εφόδια για εργασία, για ψυχαγωγία, για ταξίδια, για επαφές με άλλους ανθρώπους ίδιας ηλικίας. Μόνο οφέλη θα έχει η επαφή των νέων μας, με άλλους νέους, με πολιτισμικά, αναπτυξιακά και προσωπικά κίνητρα.

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια μας με τα επίσημα όργανά τους (15μελή, 5μελή) και τους εκπροσώπους τους θα έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό και τη θέση στην παράταξη και αύριο στο Δήμο για να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις. Προσκαλούμε τους Προέδρους ή τους εκπροσώπους των 15μελών να συμμετέχουν με τις ιδέες και τα οράματα της γενιάς τους στην διαμόρφωση του Δημοτικού προγράμματος 2024-2029. Η συμμετοχή των νέων είναι προϋπόθεση για την επιτυχία μας. Και θα πετύχουμε μαζί. Για όλους. Δημιουργούμε χώρο δικό σας. Βρίσκεται Έλλης και Μεραρχίας απέναντι από το Belair cafe. Η έναρξη της λειτουργίας του χώρου είναι από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για σκέψεις και προτάσεις  είναι 2622023000 όλες τις ώρες και η σελίδα μας στο Facebook είναι fb/Ήλιδα 36.

Σας περιμένουμε να δουλέψουμε μαζί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος