FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 27-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου και ειδικότερα του τμήματος ‘Αμαλιάδα- Γαστούνη’, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται όχι μόνο στην παράδοση του έργου εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος αλλά νωρίτερα από αυτό.

Αυτή την εικόνα αποκόμισε ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. στην περιοχή του Γερακίου Αμαλιάδας, που έχει αναλάβει την εκτέλεση κατασκευής του ανωτέρω τμήματος με τις εργασίες να εκτελούνται με αμείωτους ρυθμούς.

Ήδη το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει προχωρήσει η διάνοιξη και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των απαλλοτριώσεων και προχωρούν τα τεχνικά και χωματουργικά έργα, ενώ έλεγχοι γίνονται και από τον  τεχνικό σύμβουλο των τραπεζών για την πορεία των εργασιών.

Τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, με την εταιρεία να προχωρά τις εργασίες με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου το έργο να έχει παραδοθεί αρχές του 2025 σύμφωνα με την σύμβαση και όπως ορίζει το χρονοδιάγραμμα, αν και ο στόχος είναι περαιτέρω επιτάχυνση προκειμένου η παράδοση να καταστεί εφικτή όσο το δυνατόν νωρίτερα, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2024.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος