FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Μπενέτσης προς ΔΣ ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας: «Απαιτούνται άμεσες λύσεις για την ανακούφιση των πληγέντων»

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Για πλήρη ολιγωρία κατηγορεί τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας, το μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος της παράταξης του Γ. Αηδόνη «Ολυμπία Φως» Ανδρέας Μπενέτσης, υποστηρίζοντας πως δεν «κατόρθωσαν» να έχουν απαρτία ούτε στην πραγματοποίηση τακτικού διοικητικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς απουσίαζαν όλοι οι αιρετοί με αξιώματα της δημοτικής αρχής. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αρχαία Ολυμπίας επισημαίνει: «Κύριε πρόεδρε, κύριε Μαρούντα, είναι αδιανόητο, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν το Δήμο μας, να μην  περιλαμβάνεις το κορυφαίο αυτό ζήτημα στα θέματα ούτε της ημερήσιας ούτε της προ ημερήσιας διάταξης που μας εστάλησαν, σε μια περίοδο που πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν σοβαρά προβλήματα για τις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου μας. Δυστυχώς, με λύπη διακρίνω από τη διοίκηση την υποβάθμιση του Δ. Σ, θεσμικού και κυρίαρχου οργάνου, κι αναρωτιέμαι αν πρόκειται για κακές συγκυρίες ή για τόσο μεγάλη ανικανότητα της διοίκησης να διαχειριστεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννήθηκαν μετά τις πυρκαγιές.

Την στιγμή αυτή δεν χωράνε αναβολές. Οποιαδήποτε καθυστέρηση λειτουργεί επιβαρυντικά στους συμπολίτες μας που έχουν βιώσει την καταστροφή. Αν μη τι άλλο οφείλετε να  τους επιδείξετε σεβασμό και να αναλάβατε τις υποχρεώσεις σας και το θεσμικό σας ρόλο που δυστυχώς όλα δείχνουν ότι αμελείτε.

Οι λύσεις πρέπει να δοθούν άμεσα ώστε  να ανακουφίσουν οι πληγέντες.   Διαφορετικά, ο δρόμος της ανασυγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου από το δήμαρχο θα πρέπει να αποτελέσει μονόδρομο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος