FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Γκρουμούσας: «Στόχος τα πλέι-οφ»

Ημερομηνία: 27-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας, μίλησε στην «Πρωινή» λίγο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής του βόλεϊ, την οποία χαρακτήρισε βατή, και τόνισε πως στόχος είναι η πρώτη δυάδα και η συμμετοχή στα πλέι-οφ, αποφεύγοντας να θέσει μεγαλεπήβολους στόχους.

Ο Αμαλιαδίτης προπονητής είπε χαρακτηριστικά: «Ο όμιλος είναι βατός, εφόσον αποφύγαμε άλλες δυνατότερες ομάδες από την Αττική, αλλά δεν παύει να θέλει προσοχή. Ολυμπιάδα, Μυτιλήνη και Πετρούπολη είναι αξιόλογες ομάδες. Στα χαρτιά, ο Άρατος είναι υποδεέστερος, αλλά όλες οι ομάδες θέλουν την απαιτούμενη προσοχή. Στόχος μας είναι η πρώτη δυάδα στον όμιλο, για να παίξουμε στα πλέι-οφ και να αποφύγουμε έτσι τα πλέι-άουτ. Θα πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας και δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Άλλωστε το πρωτάθλημα ξεκινά σε 2,5 μήνες σχεδόν, στις 6 Νοεμβρίου. Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί…».

Ο Κόροιβος θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ στα μεταγραφικά περιμένει την απάντηση των Φώτη και Σταύρου Παναγιωτάρα, για να δει αν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος