FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-2021

Ημερομηνία: 23-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η πρόεδρος του ΝΠ κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης,  κ. Πολυξένη Μπιτούνη, ενημερώνει τους γονείς πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα:«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2020 – 2021 και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, παραθέτει την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:

Διαδικασία υποβολής

Κάθε ενδιαφερόμενη μητέρα για να συμμετάσχειστην παρούσα δράση θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την «Αίτηση Συμμετοχής – Δήλωση» στην ηλεκτρονικήεφαρμογή που είναιδιαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων » και σύμφωνα με τιςοδηγίες που έχουν αναρτηθεί. Κάθε ενδιαφερόμενη/ος  μπορεί να υποβάλλει μία και μόνο αίτηση.

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:

α) χήρος ή β) κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Η είσοδος στην Ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με την χρήση των κωδικών TaxisNetαποκλειστικά της αιτούσας μητέρας και όχι με τους κωδικούς του/της συζύγου/συντρόφου με σύμφωνο συμβίωσης ή άλλου προσώπου.

Προθεσμίες υποβολής

Οι Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονταιμόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κατά το χρονικό διάστημα από 17/07/2020 – 05/08/2020. Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 05/08/2020 και ώρα 23:59 βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου που δίνεται αυτόματα μετά την οριστική υποβολή της αίτησης.

  • Στους Παιδικούς Σταθμούς εγγράφονται βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών συμπληρωμένων  κατά το μήνα εγγραφής ( 1 – 30/09/2020 ) .
  • Στους Παιδικούς Σταθμούς εγγράφονταιπρονήπια από 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευσηκατά το μήνα εγγραφής ( 1 – 30/09/2020).

Περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να αναζητήσουν στην Ιστοσελίδα www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr

“Παρακαλούμε όσοι γονείς πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής του/των τέκνου/ων τους σε Παιδικό- Βρεφονηπιακό Σταθμό μέσω ΕΣΠΑ- επισημαίνει η κ. Μπιτούνη-  να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ορθά συμπληρωμένες στο παρακάτω πρόγραμμα, καθώς εφόσον ενταχθούν μπορούν να διασφαλίσουν θέση σε έναν από τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος