FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Κάθε Τετάρτη η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών ανά Δημοτική Ενότητα

Ημερομηνία: 22-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Υπηρεσία και οι εργαζόμενοι Καθαριότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, φροντίζουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν τον Δήμομας καθαρό. Όλοι οι εργαζόμενοι με αίσθημα ευθύνηςκαι ασφάλειας εργάζονται υπό εξαντλητικά ωράρια για να διασφαλίσουν τη Δημόσια Υγεία και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.
Ο Δήμος μας θα παρέχει, επιπλέον εβδομαδιαία υπηρεσία αποκομιδής ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους Δημότες, πως κάθε Τετάρτηθα γίνεταιηαποκομιδή ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών, όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.α.  
Η βοήθειά σας στη συνέπεια της συγκέντρωσης των συσκευώντην αντίστοιχη μέρα που έχει ορίσει ο Τομέας Καθαριότητας, είναι πολύτιμη! Επιπλέον, οι Δημότες θα πρέπει να τοποθετούν τις ανακυκλώσιμες συσκευές δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.

Η αποκομιδή των ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝγίνεται σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

22Ιουλίου στη Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας

29 Ιουλίου στη Δημοτική Ενότητα Λεχαινών

05Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας

12 Αυγούστουστη Δημοτική Ενότητα Κάστρου –Κυλλήνης

Παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής ενημέρωσης από τους Δημότες για αίτημα που αφορά την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών, προκειμένου το κατάλληλο συνεργείο να προβείστη περισυλλογή των συσκευών αυτών. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να καλέσουν στην Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ.2623360604


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος