FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς

Ημερομηνία: 26-08-2020 | Συντάκτης:

Οι εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου οπότε και θα είναι σε λειτουργία η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για την υλοποιήση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την περίοδο 2020-2021. Οι ωφελούμενες  μητέρες δύναται να απευθυνθούν για την εγγραφή, στις δομές του Δήμου (Ανδραβίδας, Λεχαινών, Βάρδας)..

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων οι ωφελούμενες της δράσης πρέπει:

  1. Να εκτυπώσουν την αξία τοποθέτησης (voucher) για κάθε παιδί, από την ειδική εφαρμογή οριστικά αποτελέσματα  της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET).
  2. Να συνάψουν/υπογράψουν τυποποιημένη σύμβαση με τη δομή της επιλογής τους. Η σύμβαση υπογράφεται σε δυο (2) αντίτυπα, ένα (1) για την ωφελούμενη και ένα (1) για τον Φορέα.
  3. Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην εφαρμογή ,προκειμένου αυτή να διενεργεί τις πληρωμές προς τη δομή για λογαριασμό του ωφελούμενου/ης.
  4. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά ,την Πρώτη ημέρα παροχής των υπηρεσιών, το Ερωτηματολόγιο Εισόδου –Εξόδου , μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ε.Ε.Τ.Α.Α.(ειδική εφαρμογή για τα απογρα-φικά δελτία Εισόδου- Εξόδου), με τη χρήση των Κωδικών –Διαπιστευτηρίων Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ (κωδικοί TAXISNET).

Επισημαίνεται ότι

α)  η εγγραφή θεωρείται έγκυρη και η σύμβαση μεταξύ της δομής  καιτου ωφελούμενου/ηςενεργή, μόνο με τη συμπλήρωση  τουΕρωτηματολόγιου Εισόδου.

β)  Η  αξία τοποθέτησης (voucher) διατηρείται σε ισχύ καθ` όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

γ)  δεν μπορεί να ενεργοποιηθούν voucher, ή να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του 2021.

Πληροφορίες:

Πρόεδρος  Ν.Π.Δ.Δ Μπιτούνη Πολυξένη  6986765957

Αντιπρόεδρος Μαρτζάκλη Θάλεια    6948887114

Νερολόγου  Κων/να  2623360862


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος