FOLLOW US: facebook twitter

Άνδρας έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης στην Ανδραβίδα – Του πήραν 9.000 ευρώ για τα… αναδρομικά της σύνταξης!

Ημερομηνία: 18-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην Ανδραβίδα χτύπησαν αυτή τη φορά, οι επιτήδειοι στις τηλεφωνικές απάτες, με θύμα έναν άντρα που για λογαριασμό της μητέρας του κατέθεσε αφού μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον άγνωστο δράστη που προσποιήθηκε φιλικό τους πρόσωπο, τον  έπεισε να του καταθέσει το ποσό των…  9150 ευρώ!  Το επιχείρημα των απατεώνων, ήταν ότι με την συγκεκριμένη κατάθεση, θα μπορούσε στην συνέχεια να  εισπράξει όπως του είπαν τα αναδρομικά της σύνταξης που θα έπαιρνε η μάνα του  από τον σύζυγό της που είχε αποβιώσει. Υποτίθεται ότι το ποσόν αυτό θα ήταν ο φόρος που έπρεπε να προκαταβάλλει για να λάβει στη συνέχεια 40.000 ευρώ.

Παρότι η Αστυνομία έχει κάνει μια μεγάλη εκστρατεία για να προειδοποιήσει και να ενημερώσει τον κόσμο για τις τηλεφωνικές απάτες, το θύμα επείσθη και κατέθεσε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που του υπέδειξε ο δράστης, αφού φαίνεται πως η πειθώ που διαθέτουν είναι μεγάλη.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος