FOLLOW US: facebook twitter

Σοκ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στο κέντρο του Πύργου

Ημερομηνία: 10-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από τον φρικτό και τραγικό θάνατο που βρήκε διά αυτοπυρπόλησης λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο 73χρονος Ν.Π.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στη διασταύρωση της οδού Ζαΐμη με παράδρομο, πίσω από το 2ο Λύκειο Πύργου, μπροστά στην είσοδο σχολής πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων πολιτών που είδαν ξαφνικό καπνό, ο 73χρονος πιθανότατα περιλούστηκε με κάποιο εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα ρούχα του, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει και να σωριαστεί στον δρόμο.

Άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στη σχολή βγήκαν έξω και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να σωθεί, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Όμως παρά τις προσπάθειές τους, ο 73χρονος υπέκυψε στα βαριά εγκαύματα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άκρη του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου με επικεφαλής τον διοικητή Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και του ΑΤ Πύργου, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρέλαβαν και διεκόμισαν τη σορό στο Νοσοκομείο.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Ο θάνατος του 73χρονου έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν γνωστος στην πόλη από την επαγγελματική του δραστηριότητα. Τα αίτια της πράξης του παραμένουν απροσδιόριστα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος