FOLLOW US: facebook twitter

Αναβολή στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, λόγω… κοντών δοκαριών!

Ημερομηνία: 05-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η αναμέτρηση του Περιστερίου μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί λόγω προβλήματος που υπήρξε στη μία εστία που ήταν πιο κοντή.

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το μέλλον της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (5/2) όμως δεν έγινε ποτέ λόγω προβλήματος που διαπιστώθηκε στο ύψος μίας εκ των δύο εστιών.


Το «αγκάθι» που προέκυψε (το ένα τέρμα ήταν κοντύτερο κατά πέντε ως επτά εκατοστά) διαπιστώθηκε από την πλευρά της Ενωσης περίπου 45 λεπτά πριν τη σέντρα, όταν και μεταφέρθηκε στους ρέφερι που προχώρησαν σε καταμέτρηση όπου και επιβεβαιώθηκε η απόκλιση.

Αμέσως ενημέρωσαν τους γηπεδούχους, που από την πλευρά τους ξεκίνησαν προσπάθειες να διορθωθεί το πρόβλημα, Ο διαιτητής Μανούχος έκανε τότε γνωστό (περίπου στις 17:28) πως θα περιμένει ως τις 18:00 να αποκατασταθεί η ζημιά, δηλαδή μισή ώρα μετά από εκείνη που είχε οριστεί να ξεκινήσει ο αγώνας.

Τότε βγήκε εκ νέου στο γήπεδο, προχώρησε σε καταμέτρηση του ύψους και των δύο εστιών όπου και διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τους Περιστεριώτες, ότι σε 6 σημεία ήταν όπως προβλέπεται και στο άλλο (σ.σ. στο κέντρο) υπήρχε απόκλιση 2 εκατοστών.

Μετά αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και περίπου στις 18:15 ενημέρωσε πως το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, ενώ η πλευρά των γηπεδούχων ανέφερε ότι εκείνη των «κιτρινόμαυρων» κατέθεσε ένσταση και παράληλλα η δική τους θα προχωρήσει σε κάτι ανάλογο.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ η Ενωση κατέθεσε ένσταση μέσω του αρχηγού της Σέρχιο Αραούχο για αντικανονικές εστίες με απόκλιση τεσσάρων ως επτά εκατοστών και στις δύο εστίες. Οπως τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» οι διαιτητές τις μέτρησαν και διαπίστωσαν το πρόβλημα που επεσήμανε η πλευρά της.

Επειτα δόθηκε η προθεσμία των 30 λεπτών για την αποκατάσταση, αλλά όπως υπογραμμίζει η ΑΕΚ έπειτα από τη νέα μέτρηση που έγινε οι ρέφερι διαπίστωσαν ξανά την αντικανονικότητα που υπήρχε και οδηγήθηκαν στα γραφεία τους, συντάσσοντας το Φύλλο Αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος