FOLLOW US: facebook twitter

Αναβαθμίστηκε το θεατράκι στη Δίβρη με τη συνδρομή του Δασαρχείου Πύργου

Ημερομηνία: 02-08-2019 | Συντάκτης:

Πέντε νέοι χώροι δασικής αναψυχής οργανώθηκαν στον «Θεατράκι ΛΟΖΙΣΣΟΣ» στην περιοχή της Δίβρης, χάρη στην ανταπόκριση του δασαρχείου Πύργου να βοηθήσει τους ανθρώπους που υλοποιούν πνευματικά και πολιτιστικά δρώμενα στην περιοχή.

Στον χώρο τοποθετήθηκε ένα μεγάλο τραπεζοκάθισμα 6 ατόμων, δύο παγκάκια και ένα στατό, όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες του δασαρχείου, καθώς και ένα ξύλινο καλάθι, προκειμένου πανέμορφος αυτός χώρος να είναι άνετος και επισκέψιμο

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δίβρης, Σωτήρης Σωτηρόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον δασάρχη Πύργου, Παναγιώτη Λάττα, για τη γενναία προσφορά, καθώς και συμπατριώτες του για τη συνεισφορά του.

«Ευχαριστούμε τον Δασάρχη μας κ. Λάττα για την γενναία προσφορά, τον συμπατριώτη Μήτσο Πατσή που μετέφερε ανιδιοτελώς με το δικό του φορτηγό όλα τα παραπάνω από τον Πύργο και βεβαίως βοήθησε για τη μεταφορά τους στα ανηφορικά πλατυσκαλα και το στήσιμο, και το συνοδευτικό 5μελές προσωπικό του Δασαρχείου Πύργου που βοήθησε στη μεταφορά των παραπάνω από τον Γαβροβικο στον ΛΟΖΙΣΣΟ και τον μάστορα τον Θανάση Μάνο που όπως πάντα πρόθυμος τοποθέτησε και έστησε με μαστοριά τα όργανα στη θέση τους. Θα είμαστε κι εμείς ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΙ, όταν εσείς επισκεφτείτε και χαρείτε αυτόν τον υπέροχο και με ιστορία τόπο», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebookο κ. Σωτηρόπουλος.

«Οργανώνουμε πέντε νέους χώρους δασικής αναψυχής με την παράκληση του σεβασμού σας, προκειμένου να διατηρηθούν και να αποδώσουν τα μέγιστα.
Η αρχή έγινε από τη Δίβρη σύμφωνα με την υπόσχεσή μας», ανέφερε ο κ. Λάττας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος