FOLLOW US: facebook twitter

Αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης σε τρεις κοινότητες του δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 07-07-2020 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε επικαιροποιημένη μελέτη προϋπολογισμού 200.000 ευρώ

Την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες Περιστερίου, Λαγανά και στους οικισμούς Προδρόμου και Απιδούλατης Τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου δρομολογεί ο δήμος Ήλιδας.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας ο αντιδήμαρχος Θανάσης Φουντράς, είναι επιβεβλημένη η αναβάθμιση του δικτύου στις συγκεκριμένες περιοχές κα για αυτό έθεσε προς έγκριση την επικαιροποιημένη μελέτη τού έργου «Αντιμετώπιση λειψυδρίας σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ήλιδας », προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

«Ο Δήμος Ήλιδας αποφάσισε να μελετήσει και να προτείνει την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης αυτών των τριών ομάδων των τοπικών κοινοτήτων, έτσι ώστε αυτά να υδρεύονται εξ ολοκλήρου από το καλής ποιότητας νερό των πηγών Κακοταρίου, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα, τουλάχιστον κατά τους θερινούς μήνες, οι δύο πρώτες ομάδες τοπικών κοινοτήτων να υδροδοτούνται από το διυλιστήριο του φράγματος Πηνειού», ανέφερε ο κ. Φουντάς.

Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα και καθορίστηκε ως διαδικασία ανάθεσης του έργου την ανοικτή διαδικασία, με κριτήριο ανάθεσης τηνπλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος