FOLLOW US: facebook twitter

Αναβάλλεται για του χρόνου το 7ο Μουσικοχορευτικό Σεργιάνι στις γειτονιές του Πύργου

Ημερομηνία: 17-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Λόγω κορονοϊού η χρονιά κλείνει χωρίς εκδηλώσεις από τον Χορευτικό όμιλο ΗΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πύργου “ΗΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ”, ενημερώνουν όλα τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους που αγαπούν τον Όμιλο, ότι το 7ο ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ στις γειτονιές της πόλης του Πύργου που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια,  αναβάλλεται για του χρόνου.

Επειδή η χορευτική χρονιά, σταμάτησε ξαφνικά και απροσδόκητα στην αρχή του Μάρτη του 2020, λόγω του κορωνοιου και ως εκ τούτη όλες οι ανοιχτές εκδηλώσεις έχουν αναβληθεί, η χρονιά αυτή έληξε δυστυχώς χωρίς εκδηλώσεις.

όπως αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ Κώστας Αθανασόπουλος «Θέλουμε ωστόσο να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας και για το ενδιαφέρον σας όλο αυτόν τον καιρό, και ανανεώνουμε  τη συνάντησή μας για το Σεπτέμβριο με την έναρξη της καινούριας χρονιάς που ελπίζουμε όλοι να είναι καλύτερη, τηρώντας τις υγειονομικές υποδείξεις

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο ταμίας είναι στην διάθεσή σας όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες για τους μήνες πριν την αναστολή της λειτουργίας μας λόγω κορωνοϊού –να τις τακτοποιήσετε.

Σας Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι.

Σας περιμένουμε όλους το Σεπτέμβρη.

Καλή αντάμωση!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος