FOLLOW US: facebook twitter

Ανατριχίλα και αποστροφή – Συνελήφθη και η μητέρα της 12χρονης με κακουργηματική κατηγορία για μαστροπεία

Ημερομηνία: 13-10-2022 | Συντάκτης:

→ Την Τρίτη, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του κατηγορούμενου, καθώς και του 42χρονου που συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης και ήταν καταχωρημένος στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου ως «πελάτης».

Την προφυλάκιση των δυο κατηγορουμένων που ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη αλλά αρνήθηκαν το βιασμό, αποφάσισαν Εισαγγελέας και Ανακριτής

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήραν, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 53χρονος Ηλίας Μϊχος και ο 43χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για τη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό ενώ αργά χθες το απόγευμα συνελήφθη και η μητέρα με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του ανακριτή ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους δυο δεν αποδέχεται την φρικιαστική πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Συνελήφθη η μητέρα…

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτά που την «έκαψαν» και την οδήγησαν νωρίς χθες το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Πλέον, οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Καταιγισμός καταγγελιών

Η ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις έμαθε χθες από το θείο της 12χρονης (ANT1) για απειλές από τον κατηγορούμενο στο ίδιο το παιδί ακόμη και με χρήση όπλου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες (MEGA) ο φερόμενος παιδοβιαστής είχε εσωτερική ενημέρωση από αστυνομικούς για την καταγγελία και την έρευνα που θα γινόταν σε βάρος του.

Για τις πληροφορίες αυτές κλήθηκε να απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Σχετική ερώτηση διατύπωσε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χρήστος Σπίρτζης.

«Ποιες οι σχέσεις του 53χρονου παιδοβιαστή με τον διοικητή του ΑΤ Κολωνού και γιατί δεν δέχθηκαν την μητέρα του παιδιού όταν πήγε να καταγγείλει τα αποτρόπαια εγκλήματα;», ρωτούσε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μιλάμε για σωρεία εγκλημάτων. Δεν μιλάμε για πολιτική», υπογράμμισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, αναφερόμενος στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε, εξάλλου, ότι η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, «με άψογο τρόπο, με επαγγελματισμό, με αρτιότητα, με μυστικότητα, χωρίς σκιές και πέραν πάσης αμφιβολίας».

Και δεν τελειώνει εδώ η φρικώδης υπόθεση παιδεραστίας. Έξω από τα δικαστήρια καταγγελίες έκανε η Κ. Καρατζιώτη δηλώνοντας ότι είναι η καινούργια πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος. Όπως κατήγγειλε ο κατηγορούμενος πήγαινε στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι με το ανήλικο κορίτσι προκειμένου να συνευρεθεί με πελάτες και ανάμεσα τους ήταν και επώνυμοι. Λίγες ώρες αργότερα η Έλλη Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων, προχώρησε σε μπαράζ δηλώσεων απορρίπτοντας την ιδιότητα της Κ. Καρατζιώτη, και καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για άτομο που εδώ και χρόνια τη μιμείται.

Η ανώνυμη κλήση στο «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αρχές Σεπτεμβρίου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε ανώνυμη κλήση, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, για να υποστηρίξει συμβουλευτικά και να κατευθύνει τους οικείους ανήλικης που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από ενήλικο άνδρα.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό οι άνθρωποί του έδωσαν άμεσα τις απαραίτητες κατευθύνσεις και ζήτησαν να μιλήσουν, τόσο με το ίδιο το παιδί, όσο και με τους γονείς του με στόχο να τους στηρίξουν όμως «το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζει πως «μη έχοντας κάποιο στοιχείο κατηύθυνε την οικογένεια να επικοινωνήσει με την υποδιεύθυνση ασφαλείας ανηλίκων. Από τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του δεν ήταν δυνατή η συσχέτιση της κλήσης με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Σήμερα, και σε συνέχεια της δημοσιότητας διαπίστωσε και επιβεβαίωσε, σύμφωνα με το ιστορικό, ότι η κλήση που δέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 αφορούσε στην υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος