FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό σήμερα και αύριο λόγω μετακόμισης! – Αναστολή λειτουργίας Γυμνασίου και ΓΕΛ Καράτουλα 16 & 17/09 για τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού

Ημερομηνία: 17-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Κλειστό θα είναι σήμερα με απόφαση του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, το Γυμνάσιο και Λύκειο Καράτουλα, καθώς ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων θρανίων και  επίπλων και γενικότερα του  εξοπλισμού του, με στόχο να ξεκινήσουν επιτέλους στο νέο σχολικό κτίριο τα μαθήματα την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Πύργου και κοινοποιήθηκε στους Διευθυντές των δύο σχολείων αναφέρεται ότι: «Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε  την αναστολή  λειτουργίας του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γενικού Λυκείου Καράτουλα για δύο (2) ημέρες ήτοι από 16-17  Σεπτεμβρίου   2020, προκειμένου να τοποθετηθεί ο νέος εξοπλισμός (επίπλων και σκευών), στο νεότευκτο κτήριο του Γυμνασίου Καράτουλα – Γενικού Λυκείου Καράτουλα». Μαθητές και γονείς ενημερώθηκαν για το ότι δεν θα γίνουν μαθήματα το διήμερο στο γυμνάσιο και λύκειο και αναμένεται νεώτερη ενημέρωση για την Παρασκευή και κυρίως για το αν τελικώς θα ξεκινήσει η έναρξη των μαθημάτων στο νέο σχολικό συγκρότημα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο αγιασμός έγινε κανονικά σε έναν οριοθετημένο χώρο του προαυλίου στο νέο σχολικό συγκροτημα και οι μαθητές επέστρεψαν πάλι στις λυόμενες αίθουσες προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους. Παρά την μικρή ταλαιπωρία τους, σίγουρα νοιώθουν μεγάλη χαρά που επιτέλους θα εγκαταλειψουν τα άθλια λυόμενα και μετά από 10 και πλέον χρόνια θα μπορούν να κάνουν μάθημα σε ένα σύγχρονο σχολείο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος