FOLLOW US: facebook twitter

Αναστέλλονται οι προπονήσεις στις περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο»

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αυστηρότερα μέτρα ανακοινώθηκαν σήμερα από την Κυβέρνηση για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού. Τα νέα μέτρα επηρεάζουν και τον αθλητισμό και φυσικά τις ομάδες της Α2 Εθνικής του μπάσκετ, όπου συμμετέχει ο Κόροιβος και της Γ’ Εθνικής του ποδοσφαίρου, που συμμετέχουν ΠΑΟ Βάρδας και Αίας, οι οποίες πήραν πρόσφατα το πράσινο φως για την επιστροφή στις προπονήσεις.
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων εγκαταστάσεων στις περιοχές που είναι στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο). Εξαιρούνται μόνο οι ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα Super League 1 και Super League 2, Basket League και Volley League. Όλα τα άλλα πρωταθλήματα αναστέλλονται.
Σε βαθύ «κόκκινο» εντάσσονται οι εξής περιοχές: Αχαΐα, Αρκαδία
Θεσσαλονίκη, Λευκάδα, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Λάρισα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Βοιωτία, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Ηράκλειο, Χίος, Ρόδος, Εύβοια, Δήμος Καλυμνίων.
Η Ηλεία είναι στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, κόκκινο! Οι ομάδες, όμως, της Α2 Εθνικής του μπάσκετ και της Γ’ Εθνικής του ποδοσφαίρου, που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, δεν θα μπορούν να προπονηθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες! Κάτι που προοιωνίζει πως η Γ΄ Εθνική πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου, ενώ η Α2 του μπάσκετ, είναι άγνωστο αν και πότε θα ξεκινήσει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος