FOLLOW US: facebook twitter

Ανάρτηση-γροθιά: «Υπουργέ είμαστε σκουπιδιάρηδες και δεν ντρεπόμαστε για την εργασία μας! Γιατί μας αγνοήσατε;»

Ημερομηνία: 23-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Μέσα από μία ανάρτηση «γροθιά στο στομάχι», ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα, απευθύνεται στον Υπουργό Οικονομικών για να εκφράσει την πίκρα χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται μέρα νύχτα στην καθαριότητα των δήμων της χώρας, γιατί η Πολιτεία σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή τους ξέχασε για μία ακόμη φορά!

!Ονομάζεται Νίκος Γεωργίου, είναι εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Παιανίας από το 2008 και δεν δίστασε να δώσει φωνή σε όλους του σκουπιδιάρηδες, (όπως ο ίδιος δεν ντρέπεται να δηλώνει)!

Θυμίζει στον Υπουργό ότι ρισκάρουν τη ζωή τους νυχθημερόν για 700 ευρώ, χωρίς Χριστούγεννα ή Πάσχα και με το «βαρέο και ανθυγιεινό να κρέμεται από μία κλωστή» και ότι συνεχώς είναι εκτεθειμένοι με διάφορες αρρώστιες όπως ο Η1Ν1 και όμως είναι ακόμα στην πρώτη την γραμμή».

Με απλά λόγια του λέει ότι «και τώρα που ο κορωνοϊός έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή (και το σλόγκαν της κυβέρνησης και των επιστημόνων είναι “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”) εμείς είμαστε μέρα-νύχτα στους δρόμους και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας»…

Ο κύριος Γεωργίου κλείνει την ανάρτησή του λέγοντας:

«Ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε ότι το έκτακτο δώρο θα το πάρουν οι εργαζόμενοι στους τομείς της υγείας και της πολιτικής προστασίας και πολύ καλά θα κάνουν γιατί το αξίζουν. Για εμάς τους υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας που φροντίζουμε για την Υγεία δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση;;;»

Κατανοούμε απόλυτα την δύσκολη εξίσωση που έχει να λύσει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης και ότι σίγουρα δεν θα μπορέσουν στο «τέλος της ημέρας» να είναι όλοι ικανοποιημένοι!
Όμως εδώ δεν είναι θέμα ικανοποίησης αλλά κατάφωρης αδικίας!

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην καθαριότητα, όπως οι στρατιώτες μας, που βρίσκονται στον Έβρο ή στις δομές φιλοξενίας μεταναστών στα νησιά, θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα του Οικονομικού επιτελείου, όπως ήταν (και δικαίως) οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλοι οι εργαζόμενοι στην Πολιτική Προστασία.

Ελπίζουμε πολύ γρήγορα να ακούσουν ο κύριος Σταϊκούρας και ο Πρωθυπουργός το δίκαιο αυτό αίτημα ώστε να τακτοποιηθεί άμεσα αυτή η αδικία!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος