FOLLOW US: facebook twitter

«Άναψε» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 23-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Με μια όμορφη γιορτή διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι

Σε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με τον Άγιο Βασίλη να κλέβει την παράσταση, με τα φαναράκια των ευχών να φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό,  παρουσία του δημάρχου, της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου το βράδυ της Παρασκευής φωταγωγήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας της Γαστούνης το Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Με το «άναμμα» του Δέντρου, πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, ταχυδακτυλουργοί και κλόουν διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Άγιος Βασίλης έφερε τα δώρα του στα παιδιά και φωτογραφήθηκε με όλους.  Η χορωδία Γαστούνης «Παναγία η Καθολική» τραγούδησε κάλαντα και  η του δήμου παιάνισε σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Στην γιορτή της πόλης συμμετεχίαν  σύλλογοι γονέων όλων των σχολείων της πόλης, οι Σύλλογοι Αρχαία Ήλις, Τερψιχόρη και ‘Γαίτανάκι», ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Γαστούνης και ο Σύλλογος Μικρασιατών «Οι Ίωνες».

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος άναψε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο και ευχήθηκε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2020 που περιμένουμε, ενώ οι εκδηλώσει στον δήμο Πηνειού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος