FOLLOW US: facebook twitter

Άναψε το Δέντρο της Αγάπης στην Αμαλιάδα – Μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά στην πόλη

Ημερομηνία: 10-12-2018 | Συντάκτης:

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και της χορωδίας της Φιλαρμονικής του Δήμου Ήλιδας, με χορούς, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ξυλοπόδαρους, φωταγωγήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

Παρά το τσουχτερό κρύο μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην χθεσινή πολύ όμορφη και γιορτινή εκδήλωση, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Αγ. Αθανασίου φωταγωγείται για 5η συνεχόμενη χρονιά και οι πολίτες της Αμαλιάδας και όχι μόνο, δείχνουν να στηρίζουν αυτή την εκδήλωση.

Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να στηθεί το δέντρο, η φάτνη και η εξέδρα, απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σας καλώ να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να αισθανθούμε ο ένας τον άλλον δίπλα δίπλα, να μην αφήσουμε κανέναν να αισθανθεί μοναξιά, να προσπαθήσουμε να επισπευστούμε και να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας, αυτά τα Χριστούγεννα να μην πεινάσει κανένας, να μην κρυώσει κανένας» είπε ο κ. Χριστοδουλόπουλος και σήμανε την αντίστροφή μέτρηση για να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κήρυξε την έναρξη που 5ου Δένδρου Αγάπης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος