FOLLOW US: facebook twitter

Ανάπλαση 3,35 εκατ. ευρώ στις αποθήκες ΑΣΟ Γαστούνης – Θα μετατραπεί σε πολυχώρο διεθνούς βεληνεκούς

Ημερομηνία: 04-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την ανάπλαση των παλαιών αποθηκών του ΑΣΟ στη Γαστούνη δρομολογεί ο δήμος Πηνειού, καθώς η οικονομική επιτροπή αποφάσισε τη δημοπράτηση της διαμόρφωσής τους ώστε να μετατραπούν σε σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ελληνικών αγροτικών προϊόντων, μεταποιητικών προϊόντων των επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αγροτικής παραγωγής.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πηνειού, Γιώργος Παναγούλιας, τόνισε στην εισήγησή του, λαμβάνοντας υπόψη του σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας, ότι στόχος του δήμου είναι να δημιουργήσει έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο στον δήμο, ο οποίος θα είναι ουσιαστικά πολυχώρος που θα στεγάσει πλήθος δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

«Είναι ένα μεγάλο έργο, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια, με προϋπολογισμό περίπου 3,35 εκατ. ευρώ. Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο, που θα λειτουργεί ως εκθεσιακό κέντρο ελληνικών αγροτικών προϊόντων και παράλληλα θα φιλοξενεί και πολιτιστικές δραστηριότητες και πιθανότατα ορισμένες υπηρεσίες του δήμου», δήλωσε στην «Πρωινή» και πρόσθεσε πως επιδίωξή του είναι να προχωρήσουν γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, κορονοϊού επιτρέποντος, και να δημοπρατηθεί το έργο το συντομότερο δυνατόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος