FOLLOW US: facebook twitter

Ανανέωση για το Περιφερειακό Ιατρείο Βαρθολομιού – Με γοργούς ρυθμούς υλοποιούνται οι εργασίες

Ημερομηνία: 15-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Υγεία

Με προσωπικό συγκεκριμένων ειδικοτήτων που προσελήφθη με οκτάμηνες συμβάσεις στο δήμο Πηνειού ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του κτιρίου που στεγάζει το Περιφερειακό Ιατρείο Βαρθολομιού. Χωρίς να σταματήσει καθόλου η λειτουργία του χώρου, οι εργασίες υλοποιούνται με γοργούς ρυθμούς και εκτιμάται πως σε περίπου είκοσι ημέρες θα έχει παραδοθεί ανανεωμένος στους πολίτες.

«Με την πρόσληψη των οκτάμηνων συμβάσεων τεχνιτών εργατών, είχαμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την συντήρηση, τον καθαρισμό και την αισθητική βελτίωση του κτιρίου που απαιτείτο παρεμβάσεις. Με την άδεια του δημάρχου και του ΔΣ Πηνειού, είμαστε εδώ και εκτελούμε εργασίες, άκρως απαραίτητες. Πιστεύουμε ότι θα παραδώσουμε σε λίγο καιρό, ένα κόσμημα στην τοπική κοινωνία, που το χρωστάμε και που τώρα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις εργασίες που απαιτούνταν» είπε ο αντιδήμαρχος Πηνειού, Διονύσης Γεωργόπουλος. «Το κτίριο συνεχίζει να λειτουργεί. Σε 20 ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και για όποιες παρεμβάσεις θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο γιατί σκεφτόμαστε κάτι ακόμα για την λειτουργία του Περιφερειακού – Αγροτικού Ιατρείου Βαρθολομιού. Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Θανόπουλο που μας υπέδειξε την παρέμβαση ως πρώτη προτεραιότητα» σχολίασε.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πηνειού Παναγιώτης Θανόπουλος, τόνισε πως οι επισκευές γίνονται καθώς το κτίριο είχε προβλήματα μετά από θεομηνία που έπληξε την περιοχή στο παρελθόν. «Είχε σοβαρά προβλήματα στη σκεπή και στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και η χώρα μας και οι δήμοι, είναι δύσκολη η εξεύρεση πόρων. Με το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας, μας δόθηκε η ευκαιρία για δεύτερη φορά, να «εκμεταλλευτούμε τις ειδικότητες που εργάζονται και βελτιώνουμε τα κτίρια του δήμου. Είναι ένας χώρος που έρχονται οι πολίτες και αφορά στην υγεία. Βάλαμε ως προτεραιότητα να φτιάξουμε το κτίριο εσωτερικά και εξωτερικά. Το κτίριο χρησιμοποιείται και για άλλες δράσεις, είναι μεγάλο και κατασκευάστηκε για τις ανάγκες Περιφερειακού Ιατρείου. Αν μας περισσέψουν χώροι, αυτοί θα χρησιμοποιηθούν και για άλλες δράσεις. Να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τον αντιδήμαρχο, που με τη βοήθειά τους μα παραχώρησαν το προσωπικό για να φτιάξουμε το ιατρείο».

Η γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Βαρθολομιού, Βασιλική Μπάρλα ευχαρίστησε το δήμαρχο Πηνειού για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη στήριξη που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο Περιφερειακό Ιατρείο. «Το κτίριο χρειάζεται συντήρηση και ήταν αναγκαίο να γίνει τώρα»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος