FOLLOW US: facebook twitter

Ανανέωση της συνεργασίας για το «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους»

Ημερομηνία: 19-02-2021 | Συντάκτης:

Συνάντηση σχεδιασμού για το «Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους» πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού ΠΔΕ κ. Νίκος Κοροβέσης και ο εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ «Φεστιβάλ Ολυμπίας» κ. Χρήστος Κωνσταντόπουλος.
Το αντικείμενο της συζήτησης αφορούσε αφενός την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της ΠΔΕ και της ΚΟΙΝΣΕΠ, και αφετέρου εργαλεία τα οποία θα δώσουν στο φεστιβάλ μεγαλύτερο Πολιτιστικό αποτύπωμα. Η Περιφερειακή Αρχή είναι διατεθειμένη να στηρίξει το θεσμό με νέες ιδέες και να ενισχύσει την επιτυχημένη έως τώρα συνεργασία.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου αναδεικνύει το σύγχρονο και κλασσικό πολιτισμό του τόπου προσδίδοντας υπερτοπικό χαρακτήρα, εντός και εκτός συνόρων. Η ψηφιοποίηση και η απομακρυσμένη πρόσβαση του κοινού στο υλικό του Φεστιβάλ αποτελεί μοχλό μεγιστοποίησης της αξίας του Πολιτισμού που παράγεται.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, καθώς το «Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους» μέσα από τη συνεργασία και την υιοθέτηση ιδεών θα οδηγηθεί σε ένα νέο και πιο γενικευμένο πεδίο δράσης. Μία συνεργασία που έχει τα εχέγγυα για στοχευμένη ανάδειξη τόσο του Πολιτιστικού όσο και του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος