FOLLOW US: facebook twitter

Αναμονή για την ολοκλήρωση της προανάκρισης για τον θάνατο του 56χρονου Χρ. Βασιλόπουλου στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 04-02-2021 | Συντάκτης:

Στο στάδιο της προανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση του θανάτου του 56χρονου φύλακα Χρήστου Βασιλόπουλου από αιμορραγία εξαιτίας δηγμάτων σκυλιών στις 12 Ιανουαρίου του 2021 κατά τη διάρκεια της εργασίας του σε συσκευαστήριο στα Λεχαινά.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ανδραβίδας-Κυλλήνης συλλέγουν στοιχεία, πληροφορίες και καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση και στη συνέχεια θα προωθήσουν τη σχηματισθείσα δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας, προκειμένου να τη μελετήσει και να αποφανθεί για το αν στοιχειοθετείται αδίκημα και ποινική ευθύνη για κάποιο πρόσωπο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντος, Σάκης Κότσιφας, δήλωσε στην «Πρωινή» ότι περιμένει την ολοκλήρωση της προανάκρισης και τη διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία.

«Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης και περιμένουμε να ολοκληρωθεί. Η οικογένεια έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατά του ιδιοκτήτη των σκυλιών και κατά παντός υπευθύνου και θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της», τόνισε.

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Γιάννης Αλετράς, δήλωσε στην Πρωινή ότι αναμένει και εκείνος την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας και τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στην Εισαγγελία.

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης και στη συνέχεια να διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία, ώστε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αν θα προκύψει η άσκηση ποινικής δίωξης και τι μορφής», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος