FOLLOW US: facebook twitter

Αναμνηστικά γραμματόσημα, φάκελοι και σφραγίδες για την Αφή

Ημερομηνία: 20-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

grammatosima-olympia3

Θα διατεθούν μόνο στις 21 Απριλίου στα ΕΛΤΑ Αρχαίας Ολυμπίας

Με την ευκαιρία των εργασιών της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία για τους ΧΧΧΙ Ολυμπιακούς Αγώνες «ΡΙΟ 2016» και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας που θα ακολουθήσει και θα ολοκληρωθεί με την Τελετή Παράδοσης της Φλόγας στους διοργανωτές στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τα ΕΛΤΑ εξέδωσαν μια σειρά από αναμνηστικά γραμματόσημα, φακέλους και σφραγίδες που θα είναι συλλεκτικά γιατί θα κυκλοφορήσουν σε λίγα αντίτυπα και θα αφορούν την Ολυμπία, την Αθήνα- Παναθηναϊκό Στάδιο- και τους άλλους έξι σταθμούς διανυκτέρευσης της Φλόγας.

Σε ότι αφορά την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και μόνο στο κατάστημα των ΕΛΤΑ Αρχαίας Ολυμπίας, θα διατεθεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα στις 21 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι για να σφραγίσετε την αλληλογραφία σας. Στα αντίστοιχα ταχυδρομεία των άλλων εφτά πόλεων θα υπάρχουν αντίστοιχες σφραγίδες.

grammatosima-olympia

Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν :

Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου Α4 με παράσταση τον «Κίονα», τα οποία περιέχουν δέκα γραμματόσημα, όπου στο χώρο των βινιετών θα υπάρχει παράσταση με τη Φλόγα και τα οποία θα είναι τοποθετημένα μέσα σε καλαίσθητα δίπτυχα φόλντερς.

Θα διατίθενται στην τιμή των δεκαπέντε ευρώ (13,00 €) το καθένα.

Μεμονωμένα τα γραμματόσημα των εν λόγω Προσωπικών Γραμματοσήμων, για την αποστολή αλληλογραφίας 1ης μονάδας βάρους εσωτερικού ή εξωτερικού (0,72 € και 0,90 € αντίστοιχα), καθώς και για την ταχυδρόμηση απερικάλυπτων καρτών (0,80 €), εφόσον επικολληθούν επί ταχυδρομικών αντικειμένων, αναπόσπαστες από το γραμματόσημο «Κίονας» που τα συνοδεύει.

Θα διατίθενται στην τιμή των ενενήντα λεπτών (0,90 €) έκαστο.

Οκτώ (8) Ειδικοί Αναμνηστικοί Φάκελοι:

Ένας (1) Ειδικός Αναμνηστικός Φάκελος για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (2.500 τεμάχια).

Ένας (1) Ειδικός Αναμνηστικός Φάκελος για την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας (2.000 τεμάχια).

  • Θα είναι εικονογραφημένοι με ειδική παράσταση σχετική με το θέμα.
  • Θα έχουν επικολλημένο το Προσωπικό Γραμματόσημο με θέμα τον Κίονα και στο χώρο της βινιέτας θα φέρουν παράσταση της Φλόγας.
  • Θα διατίθενται προς δυο ευρώ και πενήντα λεπτά (2,50 €) έκαστος, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%, εκτός των Νομών που υπάγονται σε συντελεστή 16% ΦΠΑ.
  • Θα είναι σφραγισμένοι με τις προαναφερόμενες αναμνηστικές σφραγίδες με τις εξής ενδείξεις και ημερομηνίες:
    • Αρχαία Ολυμπία     (Τελετή Αφής)          21/04/2016
    • Παναθηναϊκό Στάδιο (Τελετή Παράδοσης) 27/04/2016

Έξι (6) Ειδικοί Αναμνηστικοί Φάκελοι για τις αντίστοιχες διανυκτερεύσεις της Φλόγας σε Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Ακρόπολη.

Με δεδομένο ότι θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός σετ Ειδικών Αναμνηστικών Φακέλων, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.

grammatosima-olympia2

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αποτυπώματα των πιο πάνω Αναμνηστικών Σφραγίδων, μπορούν να σφραγίσουν τα αντικείμενά τους με αυτοπρόσωπη μετάβαση στα ανωτέρω Ταχυδρομικά Καταστήματα κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες.

*Όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα ανωτέρω Ταχυδρομικά Καταστήματα κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους και πριν από τις παραπάνω ημερομηνίες, για την αντίστοιχη Αναμνηστική Σφραγίδα στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, Αιόλου 100 (1ος Όροφος) – 101 88 ΑΘΗΝΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος