FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Θύελλας Καταραχίου: «Αποστολή εξετελέσθη»

Ημερομηνία: 03-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου έχει σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι παράπονα από τη διαιτησία, για το ματς του Σαββάτου με τον Λ. Αστέρα στο Ενωσιακό και εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «αποστολή εξετελέσθη».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για μία ακόμα αγωνιστική ήμασταν θεατές στο ίδιο –κακόγουστο- έργο.

Η ομάδα μας, μετά τους αγώνες με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας, τον Ηλειακό Λεχαινών και την Ολυμπιάδα Γουμέρου αντιμετώπισε μία ακόμη εχθρική διαιτησία, απόρροια της οποίας ήταν η καταδικαστική εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Σκουροχωρίου, όπου οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή την φορά έγινε με αριστοτεχνικό τρόπο.

Πλέον δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι θέμα συγκυριών. Έχουμε εξάγει το συμπέρασμα ότι η Θύελλα Καταρραχίου δεν τυγχάνει του σεβασμού που θα έπρεπε από τους «άρχοντες των αγώνων», ενδεχομένως λόγω του γεγονότος ότι αγωνιζόμαστε σταθερά από την αρχή της χρονιάς με πέντε, έξι, ακόμα και επτά 16χρονους στην αρχική μας 11άδα και επιπλέον ότι διοικητικά γίνεται μια νέα προσπάθεια από νέα παιδιά που ουδεμία σχέση είχαν και έχουν με συμπεριφορές παραγόντων, όπως εσείς θα τις επιθυμούσατε.

Με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι λάβαμε τα μηνύματα που μας εστάλησαν, πλην όμως δεν πτοούμαστε. Η Θύελλα Καταρραχίου, η ομάδα των γενναίων του Πύργου, είναι ένας ιστορικός ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, ο οποίος σεβόταν, σέβεται και θα συνεχίσει ασφαλώς να σέβεται όλους όσους εμπλέκονται με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αν κάποιοι στόχευαν να αποσυρθούμε πρόωρα από το φετινό πρωτάθλημα απέτυχαν και δυστυχώς για αυτούς θα μείνουν στην ιστορία του ηλειακoύ ποδοσφαίρου ως αρνητικοί πρωταγωνιστές και κομπάρσοι.

Με παρακαταθήκη την ιστορία μας, οι παίκτες της Θύελλας, ο προπονητής και η Διοίκηση της ομάδας θα αγωνίζονται για το μέλλον της ομάδας και καμία διαιτησία δεν πρέπει να αναιρεί τη προσπάθεια αυτή. Θα ολοκληρώσουμε με ψηλά το κεφάλι την παρουσία μας στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας και του χρόνου θα παρουσιαστούμε σοφότεροι και πιο δυνατοί στην Α2.

Υ.Γ : “Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς”
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Το Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι φίλαθλοι της Θύελλας Καταραχίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος