FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση συνεργασίας των σωματείων Γ.Ε.Π. Ηρακλής – Γ.Ε.Π. Ίφιτος

Ημερομηνία: 26-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διοίκηση της Γ.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το έτερο σωματείο της πόλης, Γ.Ε. ΙΦΙΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ. Η συνεργασία των δύο σωματείων αφορά όλους τους αγωνιστικούς τομείς, ξεκινώντας από το Ανδρικό τμήμα και φτάνοντας μέχρι τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί επιστέγασμα των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο σωματείων και στοχεύει στη σταδιακή επάνοδο και την περαιτέρω ανάπτυξη του Πυργιώτικου μπάσκετ, ευελπιστώντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και μελλοντικά κέρδη για το μπάσκετ της πόλης μας.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπραξης, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την ένταξη του έμπειρου και καταξιωμένου καλαθοσφαιριστή, Γιώργου Μπεκρή, στο τεχνικό επιτελείο της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, ώστε να οργανώσει και να κατευθύνει πάνω σε στέρεες βάσεις, με σωστές αρχές και στόχους, τον αγωνιστικό προσανατολισμό του συλλόγου μας. Παράλληλα, ο Γιώργος Μπεκρής θα αγωνίζεται και ως παίκτης της Γ.Ε.Π Ηρακλής αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος