FOLLOW US: facebook twitter

Ανάκληση όλων των απολύσεων: Ανακοίνωση στήριξης από το Εργατικό Κέντρο Πύργου στους εργαζόμενους του ΟΤΕ

Ημερομηνία: 10-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ανακοίνωση στήριξης, στους εργαζόμενους του ΟΤΕ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, εξέδωσε το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πύργου. Όπως επισημαίνει, καταδικάζουν τις συλλήψεις εργαζομένων στον ΟΤΕ, μετά από εντολή της Διοίκησης του Οργανισμού, προκειμένου να σπάσει τον απεργιακό αγώνα των συναδέλφων.

«Αντί να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, να απολύει και να μηνύει, προκειμένου να χτυπήσει την απεργία, τις διαδηλώσεις και την αποφασιστικότητα των συναδέλφων, ας προχωρήσει σε συλλογικές διαπραγματεύσεις προκειμένου να υπογραφεί συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Την τεράστια κερδοφορία του ο ΟΤΕ την χρωστάει σ’ αυτούς ακριβώς τους εργαζόμενους που εμπαίζει. Η προσπάθεια της Διοίκησης να καταστρέψει τους εργαζόμενους, οδηγεί στην καταστροφή του ίδιου του Οργανισμού.

Το ΕΚΠ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εργαζόμενους του ομίλου ΟΤΕ, καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο δίκαιος αγώνας των συναδέλφων θα δυναμώσει. Ανάκληση όλων των απολύσεων. Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης σε όλο τον Όμιλο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος