«Η Εστίαση πρέπει να μείνει ζωντανή»: Ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης και εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ του Συλλόγου Εστίασης «Διόνυσος Πύργου»

Ημερομηνία: 20-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Τις νόμιμες διαδικασίες για την ίδρυση του Σωματείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» με δικηγόρο, λογιστή, ΑΦΜ και στέγη, προχώρησε η προσωρινή διοίκηση με στόχο να παραμείνει η Εστίαση ζωντανή στην πόλη του Πύργου. Παράλληλα έχουν ήδη υπάρξει συναντήσεις με όλους τους τοπικούς φορείς για την προώθηση και στήριξη των συμφερόντων των επιχειρήσεων τους, όπου μέλη του Σωματείου μετέφεραν τα αιτήματα της Εστίασης σε βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχο, αντιδημάρχους. Επισης ενημερώνουν τα μέλη τους και τα εν δυνάμει μέλη τους, ότι στις 8 Φεβρουαρίου προκυρήσσονται οι εκλογές του Σωματείου για την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου και καλούν όλους τους επιχειρηματίες της εστίασης στον Πύργο να παρευρεθούν.

Σε ανακοινωσή της η προσωρινή διοίκηση αναφέρει αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί στις συναντήσεις που είχαν για το θέμα αυτό όπου χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

1. Με τους βουλευτές τέθηκαν όλα τα αιτήματα, τα οποία κατατέθηκαν και στην βουλή, με σημαντική σημείωση εκτός των άλλων και για τα πυρόπληκτα δάνεια που ενδιαφέρουν αποκλειστικά τον νομό μας, την πόλη μας.
  2. Με τους αντιπεριφερειάρχες για όποιες ενέργειες –δράσεις μπορούν να γίνουν στην πόλη μας για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις μας (εκδηλώσεις, βοήθεια από την περιφέρεια).
  3. Με τον δήμαρχο και αντιδημάρχους για μείωση των δημοτικών τελών στο ελάχιστο, για δράσεις και βοήθεια στις επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.
  4. Τηλεδιασκέψεις με όλους τους φορείς αμιγώς Σωματεία του κλάδου μας για την ανταλλαγή και προώθηση των κοινών αιτημάτων μας γιατί είμαστε μέσα στα 50 σωματεία στην Ελλάδα που διεκδικούν και απαιτούν για τον κλάδο μας.
  5. Με τις εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων για την μείωση (όχι για όσο είμαστε κλειστά) των εισφορών κατά 20%
  6. Προσφορά μαζί με την περιφέρεια 450 μερίδες φαγητό σε ευαγή ιδρύματα γιατί ο ρόλος του σωματείου είναι και κοινωνικός.
  7. Συμπορευόμαστε με το Επιμελητήριο Ηλείας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας.

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί διότι πλέον το σωματείο μας είναι υπολογίσιμο γιατί τα μέλη που το απαριθμούν όχι μόνο είναι πολλά αλλά θα γίνουν ακόμα περισσότερα και ακούγεται δυνατά η φωνή του.”

Τέλος η προσωρινή διοίκηση καλεί την δύσκολη και σημαντική αυτή στιγμή όλα τα μέλη και εν δυνάμει μέλη  της, την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου και ώρα 15:00-18:00 για την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του σωματείου Εστίασης ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΥΡΓΟΥ.