FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Ηλειακού: «Στο Επιτάλιο δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων και παικτών των δύο ομάδων»

Ημερομηνία: 29-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλειακού Λεχαινών εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο Επιτάλιο και τονίζουν πως δεν συνέβη το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων και παικτών των δύο ομάδων και πως η πρόσφατη ανακοίνωση του Αλφειού περιέχει ανακρίβειες, είναι υπερβολική και αδικεί τους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηλειακού έχει ως εξής:

«Με αφορμή την πρόσφατη ανακριβή, συκοφαντική και προσβλητική ανακοίνωση του Αλφειού Επιταλίου, ως ποδοσφαιριστές του Ηλειακού Λεχαινών θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Ο Ηλειακός Λεχαινών αποτελεί ένα από τα ιστορικά αθλητικά σωματεία της Ηλείας, το οποίο διαχρονικά έχει δείξει ποδοσφαιρικό ήθος σε όλα τα επίπεδα ακόμα και σε περιπτώσεις που η ομάδα έχει αδικηθεί. Η εμφάνιση του Ηλειακού Λεχαινών κατά το παρελθόν σε ανώτερες κατηγορίες δίνοντας κρίσιμους αγώνες μέσα σε «καυτές» έδρες έχει δείξει ότι δεν πτοείται και δεν δειλιάζει ούτε από «κουτσαβακισμούς» ούτε από απειλές και ότι πάντα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις είτε εντός είτε εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ο επιχειρηματίας-χορηγός της ομάδας μας για τον οποίον γίνεται λόγος με προσβλητικό τρόπο, απειλούμενος πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι από περίεργους κύκλους και φοβούμενος για την σωματική του ακεραιότητα μετέβη στο γήπεδο πράγματι με την συνοδεία φίλων του για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και όχι «μπράβων». Τα συγκεκριμένα άτομα δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα. Σε αυτό το απαράδεκτο κλίμα έντασης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι απειλές από διάφορα άτομα μετά το τέλος του παιχνιδιού του πρώτου γύρου μέσα στα Λεχαινά, τα οποία ευθέως και αναίτια απειλούσαν με ξυλοδαρμό και προπηλακισμούς όποιον θα τολμούσε να πάει στο γήπεδο του Αλφειού.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μετά το τέλος του παιχνιδιού έδωσαν τα χέρια στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, ενώ εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων και παικτών των δύο ομάδων. Ηλειακός Λεχαινών και Αλφειός Επιταλίου, αποτελούν δύο ιστορικά ποδοσφαιρικά αθλητικά σωματεία της Ηλείας με άριστες σχέσεις και φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους.

Είναι τουλάχιστον άδικο η φιλία αυτή να αμαυρώνεται με υπερβολικές, ανακριβείς και προσβλητικές ανακοινώσεις, οι οποίες προκαλούν χωρίς ουσιαστικό λόγο εντάσεις. Ως ποδοσφαιριστές του Ηλειακού Λεχαινών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για τα μέτρα που έλαβε αν και εκτιμούμε ότι αυτά ήταν στα πλαίσια της υπερβολής καθώς σε καμία περίπτωση δεν σημειώθηκε κάτι σοβαρό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος