FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Πανηλειακού: «Όποιοι αμφιβάλλουν ας έρθουν να αναλάβουν»

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όσα ακούγονται για την κατάληξη και την αξιοποίηση των εσόδων της ομάδας και καλεί όσους έχουν αμφιβολίες να έρθουν και να αναλάβουν την ομάδα!

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Πανηλειακός, προς απάντηση ορισμένων φημολογιών-αερολογιών που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Πύργου σχετικά με την κατάληξη και την αξιοποίηση των εσόδων της ομάδας, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το εξής:

Όλοι όσοι ξεκίνησαν και ενεπλάκησαν σε αυτό το εξαρχής δύσκολο εγχείρημα, έχουν ένα σημαντικό κοινό. Είναι φίλοι και οπαδοί του Πανηλειακού και μοναδικός σκοπός τους είναι η επιβίωση και η διαφύλαξη της ιστορίας της αγαπημένης τους ομάδας. Όποιοι αμφιβάλλουν και αμφισβητούν τις διαθέσεις των ατόμων αυτών, καθώς και την κατάληξη και αξιοποίηση των πενιχρών εσόδων της ομάδας από εισιτήρια διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες, εισιτήρια αγώνων κ.λπ., έχουν το ελεύθερο να αναλάβουν από αύριο κιόλας τις τύχες της ομάδας και να ασκήσουν διοίκηση. Η «πόρτα» του Πανηλειακού είναι ανοιχτή προς τον καθένα που έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να βοηθήσει. Άλλωστε, το βασικό μέλημα όλων όσων απαρτίζουν την Διοίκηση και την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας είναι η επιβίωση και η αναγέννηση της μεγάλης ομάδας του τόπου μας.

Οι δικές μας «μάχες» για τον Πανηλειακό είναι συνεχείς και δίνονταν πάντα μακριά από τα “φώτα”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος