FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Π.Α.Κ. Ηλείας: «Οι προκηρύξεις της ΕΠΣΗ στον σκουπιδοτενεκέ!»

Ημερομηνία: 03-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αναβρασμός στα Σωματεία της Α΄ Κατηγορίας από την τροποποιημένη (για ακόμη μία φορά) προκήρυξη της ηγεσίας της ΕΠΣΗ.

Και δικαιολογημένα βέβαια γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου οι προκηρύξεις διαδέχονται η μία την άλλη καταλήγοντας σκουπιδόχαρτα.

Διαμαρτύρονται κάποιοι Παράγοντες βέβαια για τις τραγελαφικές αποφάσεις της ηγεσίας του Ηλειακού ποδοσφαίρου, αποφάσεις που πριν λίγες ημέρες υπερψήφισαν τα Σωματεία 43-0!

Ούτε στο Δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου δεν έγινε αυτό! Δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει ένα όχι; Τότε γιατί πήγατε εκεί; Κάποιοι λένε ότι πήγαν για την κλήρωση των Πρωταθλημάτων. Μα γι’ αυτό έβαλε την κλήρωση μαζί με την Γενική Συνέλευση για να σας μαζέψει.

Και αφού σας μάζεψε σας πέρασε ό,τι ήθελε σε μία Γενική Συνέλευση παρωδία, δεν είπε ούτε κουβέντα για την προκήρυξη και την επόμενη μέρα την άλλαξε, όπως άλλαξε και τις ημερομηνίες έναρξης των Πρωταθλημάτων, με δυο λόγια σας έγραψε ως συνήθως.

Σας είπε όμως μην ακούτε τους δημοσιογράφους μην διαβάζετε τις εφημερίδες παρά μόνο το site της Ένωσης. Σε ένα site που δεν υπάρχουν ποτέ πρακτικά Γενικής Συνέλευσης και αποφάσεις Δ.Σ..

Σας είπε ακόμη ότι είναι υπερήφανος που μόνο 7 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή φέτος.

Δηλαδή την επόμενη 4ετία που φιλοδοξεί να διοικήσει την Ένωση 4Χ7=28 τουλάχιστον θα έχουν αποχωρήσει και αυτός θα είναι ακόμη υπερήφανος. Πόσες μένουν καμιά 15αρια!

Δηλαδή αυτή θα είναι η δύναμη του Ηλειακού ποδοσφαίρου που όταν ανέλαβε την διοίκηση της Ένωσης ήταν περίπου 95 Σωματεία!

Διαμαρτυρηθείτε λοιπόν για τις αλχημείες τους αλλά να δούμε σε έξι μήνες που έχουμε εκλογές πώς θα διαμαρτυρηθείτε.

Γιατί εάν σας παγιδεύσουν και τότε αυτό πλέον θα είναι η ταφόπλακα του Ηλειακού ποδοσφαίρου.

Ένα ποδόσφαιρο που το έχουν διαλύσει στην κυριολεξία γιατί δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο η εξουσία με τον αγώνα βέβαια και τον οβολό των Παραγόντων.

Όλες οι Ενώσεις της Χώρας έκαναν δραματικές περικοπές λόγω του COVID-19. Εμείς εδώ θα πληρώσουμε ακόμα και το 50αρικο για εισιτήρια που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν!

Ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα επινοήσουν για να σταθούν στην εξουσία μέχρι να διαλύσουν οριστικά το Ηλειακό ποδόσφαιρο!

Για την Π.Α.Κ. Ηλείας

Ο Πρόεδρος Πέτρος Μπηλιώνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος