FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση-κάλεσμα από Σωματεία Συνταξιούχων Πύργου και Περιχώρων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 30/11 στο ΕΚΠ

Ημερομηνία: 26-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Πύργου και Περιχώρων καλούν τους συνταξιούχους του νομού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Πύργου στις 10.30 το πρωί. Επισης καλούν εργατικά σωματεία και όλους τους μαζικούς φορείς του Νομού να πάρουν αποφάσεις μαζικής συμμέτοχης. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε σχετική τους ανακοίνωση  «Μπροστά στη επίθεση που δέχονται οι συνταξιούχοι αλλά και οι εργαζόμενοι από την κατάργηση του κοινωνικού και ασφαλιστικού συστήματος εμείς απαντάμε με την οργάνωση νέων κοινωνικών αγώνων. Πρέπει με τον οργανωμένο μαζικό αγώνα και με κοινή δράση των συνταξιούχων, των εργαζομένων, της νεολαίας και όλων των λαϊκών στρωμάτων να ματαιώσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ…»

Οι συνταξιούχοι παλεύουν για άμεση επιστροφή περικοπών, δώρων και επικουρικών συντάξεων, επαναφορά των συντάξεων στα επιπεδα του 2012, κατώτερη σύνταξη 650 ευρώ, αποκλειστικά δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και όχι στην ιδιωτικοποίηση και δημόσια δωρέαν υγεία για όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος