FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Δ.Σ. Δάφνης Ανδραβίδας: «Δηλώνουμε στην Α2, αλλά πρέπει να βρεθούν συνοδοιπόροι»

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. της Δάφνης Ανδραβίδας εξέδωσε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα  και  την έλλειψη ενδιαφέροντος για τη Δάφνη από την πλευρά της τοπικής κοινωνίας. Η Διοίκηση της Δάφνης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει να υφίσταται ο ιστορικός σύλλογος και αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, θέλοντας να συνεχίσει να αξιοποιεί τα πολλά δικά του παιδιά που διαθέτει, αλλά για να πάρει μέρος η ομάδα στο πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθούν συνοδοιπόροι.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Δάφνης

«Από τις 20 Ιουλίου προσκαλούμε τους ανθρώπους της πόλης μας να συμμετάσχουν στην ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Η απουσία της κοινωνίας κάτι παραπάνω από εμφανής πλην των γνωστών ανθρώπων του Δ.Σ. και έναν δυο ακόμη που πασχίζουν εδώ και χρόνια για την επιβίωση του Συλλόγου.

Τη Δευτέρα 19/8 κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. έγινε πρόταση από συμπολίτη μας να αναλάβει τη Διοίκηση του Συλλόγου με ομάδα ανθρώπων που εκπροσωπεί και με την προϋπόθεση τη μη συμμετοχή μελών του τωρινού Δ.Σ. στο νέο Δ.Σ.. Ομόφωνα η πρόταση έγινε αποδεκτή και ορίστηκε ραντεβού την επόμενη μέρα για την παράδοση των εγγράφων. Την επόμενη μέρα Τρίτη 20/8 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου και μελών του Δ.Σ. με τον συμπολίτη μας, ο οποίος τελικά απέσυρε το ενδιαφέρον!

Συμπερασματικά βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο με την 20η Ιουλίου! Το ενδιαφέρον και η αγάπη μας για τη Δάφνη είναι δεδομένα. Για εμάς η Δάφνη αποτελεί το πιο ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας μας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να παραμείνει ζωντανή! Με πλήρη σεβασμό στους γονείς και τα παιδιάς της Ακαδημίας μας τους ενημερώνουμε ότι από την πλευρά μας θα γίνει ό,τι απαιτείται ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία και η εξέλιξη της Ακαδημίας. Η Ακαδημία αποτελεί το ομορφότερο , το υγιέστερο και το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της Δάφνης! Κανείς δεν έχει δικαίωμα να στερήσει από τα παιδιά μας τη χαρά που τους δίνει η συμμέτοχή τους στην Ακαδημία.

Άμεσα θα γίνει προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η παρουσία των ανθρώπων που «έτρεξαν» με επιτυχία λειτουργικά και τεχνικά την Ακαδημία την περασμένη σεζόν. Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στο ροστερ της ανδρικής ομάδας υπάρχουν περισσότερα από δέκα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και πρέπει να βρεθεί αγωνιστική λύση και για αυτά τα παιδιά, μας οδηγεί στην απόφαση να δηλώσουμε την ανδρική ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α2 με σκοπό να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια. Επαναλαμβάνουμε την αρχική μας τοποθέτηση ότι για να συμμετάσχει η ανδρική ομάδα στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθούν «συνοδοιπόροι»! Η παραπάνω τοποθέτησή μας γίνεται με στόχο την ενημέρωση των γονιών και για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθούν με νεότερη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος