FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Δημάρχου Πηνειού Α. Μαρίνου: Επίσημη λειτουργία του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ημερομηνία: 21-12-2021 | Συντάκτης:

Την επίσημη λειτουργία του Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοίνωσε χθες που εορτάζεται η Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Πηνειού.

Το Ταμείο , το πρώτο που συστήνεται στη Δυτική Ελλάδα, ξεκινά με αρχική κατάθεση 30.000 ευρώ στην Εθνική τράπεζα, ενώ ο Δήμαρχος ήδη έχει αναλάβει δράση αξιοποιώντας προσωπικές του γνωριμίες ανά την Επικράτεια με σκοπό τη συνεχή ενίσχυση του Ταμείου.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωσε: «Ανέλαβα την πρωτοβουλία σύστασης και λειτουργίας Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενός σημαντικού προνοιακού εργαλείου για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που στερούνται ακόμα και τα βασικά ή δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν και να ανταποκριθούν στις πιο στοιχειώδεις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η διαβίωσή τους να αγγίζει τα όρια της αθλιότητας.

«Επιλέξιμο ό,τι προβλέπεται»

Το Ταμείο δεν θα παροχολογεί ούτε θα δίνει άσκοπα ενισχύσεις. Επιλέξιμο θα είναι ό,τι προβλέπεται. Θα είναι το αποκούμπι εκείνου που πραγματικά το έχει ανάγκη. Θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια από τριμελή Διοικούσα Επιτροπή η οποία αποτελείται από το Δήμαρχο Πηνειού, τη Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μαρία Πετροπούλου και ένα μέλος που προέρχεται από την Εκκλησία και συγκεκριμένα ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γαστούνης καθηγητής Θεολογίας π. Γεώργιος Χαρδαβέλας.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτό το προνοιακό εργαλείο να καταθέτουν χρήματα στον εξής λογαριασμό:

 IBAN GR 6401103280000032800363239


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος