FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Αρίωνα Αμαλιάδας: «Ο Αρίων πλήττεται ανεπανόρθωτα από τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου»

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου Ήλιδας και κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για πλήγμα της αγωνιστικής ομάδας εφόσον δεν είχε την ευκαιρία επαρκούς προετοιμασίας και συμμετοχής σε αγώνες ορίων για προκρίσεις στους Πανελλήνιους αλλά και της προαγωνιστικής, που δεν θα είναι έτοιμη στο χειμερινό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί  στην Πάτρα το Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση του Αρίωνα έχει ως εξής:

«Με λιτή ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. “ΗΛΕΙΟΣ” και εντολή του προέδρου κ. Μανωλοπούλου το κολυμβητήριο Ήλιδας παραμένει κλειστό από 14 έως 31 Ιανουαρίου 2019, εξαιτίας βλαβών στις σωληνώσεις που προήλθαν από την κακοκαιρία. Βεβαίως από τις 2 Ιανουαρίου δεν υπάρχει λειτουργία αφού η θερμοκρασία στο νερό της πισίνας είναι μόνιμα κάτω από 22 βαθμούς με αποτέλεσμα να καθιστά αδύνατη την χρήση της πισίνας από τους αθλούμενους. Παρά τα πρώτα προβλήματα το Νοέμβριο, παρά τις συνήθεις διακοπές λειτουργίας τα τελευταία χρόνια εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, δυστυχώς δεν λειτούργησε ο μηχανισμός προστασίας της λειτουργίας του κολυμβητηρίου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και αυτή τη φορά. Τα περισσότερα όμως ανοιχτά κολυμβητήρια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν κανονικά, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές για καλή προετοιμασία.

Ο Αρίων Αμαλιάδας πρωταγωνιστώντας στον νομό Ηλείας κατέκτησε πάνω από 280 μετάλλια την τελευταία 3ετία και πέτυχε 22 προκρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Κατέκτησε από την 4η έως 7η θέση σε πανελλήνιους αγώνες, με επιδόσεις στην πρώτη δεκάδα και καλύτερων αθλητών στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή, δυστυχώς πλήττεται ανεπανόρθωτα η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου που δεν είχε την ευκαιρία επαρκούς προετοιμασίας και συμμετοχής σε αγώνες ορίων για προκρίσεις σε Πανελλήνιους αγώνες.

Η προαγωνιστική ομάδα με πολλούς νέους αθλητές στο άθλημα της κολύμβησης δυστυχώς δεν θα είναι έτοιμη στο χειμερινό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πάτρα, το Φεβρουάριο και όλα αυτά μετά την πρωτόγνωρη και πανελλήνια πρωτοτυπία του “ΗΛΕΙΟΥ” να αφήσει αναίτια και αδικαιολόγητα εκτός προπονήσεων την ομάδα, περίπου ένα μήνα για τυπικούς ή και άλλους λόγους. Η απόφαση αυτή που εφαρμόστηκε μόνο στον Αρίωνα και σε κανένα άλλο σωματείο βεβαίως, στοίχισε την μεταγραφή μεγάλου αριθμού αθλητών και μετακίνηση άλλων μελών, αφού η επίθεση που δέχτηκε ο σύλλογος ήταν συντονισμένη από πολλές κατευθύνσεις. Οι συνήθεις διακοπές λειτουργίας πλήττουν και τα άλλα τμήματα του συλλόγου όπως είναι οι Ακαδημίες με την πρώτη γνωριμία των λιλιπούτειων αθλητών με την κολύμβηση, οι υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών και ΤΕΦΑΑ, το κοινό, το Aqua aerobic και οι ιδιαίτερες κατηγορίες συμπολιτών μας με προβλήματα υγείας που διορθώνονται μόνο με την κολύμβηση. Ευχόμαστε επιτέλους κάποια στιγμή οι αρμόδιοι να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία, να λυθούν τα προβλήματα και να ξαναέρθει ο κόσμος στο κολυμβητήριο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος