FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Νέα αναβολή στην “Ημέρα Σκέψης”

Ημερομηνία: 10-03-2023 | Συντάκτης:

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, αποφάσισε να αναβάλλει, για δεύτερη φορά, τον προγραμματισμένο Εορτασμό της “Ημέρας Σκέψης – Φιλίας και Αλληλεγγύης”, εορτασμό με πολλαπλά μηνύματα που αναφέρεται κυρίως στην καθημερινή υλοποίηση της προσκοπικής Υπόσχεσης και του Νόμου των Προσκόπων, του Ηθικού κώδικα και Οδηγού Υψηλών Αξιών και Ιδανικών στο διάβα της Ζωής.

Μία Ημέρα αφιερωμένη στο όραμα ενός καλύτερου κόσμου, στην ειρήνη, την φιλία, στην κοινή προσπάθεια όλων των μικρών και μεγάλων όλης της γης, να χτίσουν έναν κόσμο αδελφωμένο.

Μέσα στο γενικό κλίμα του πόνου, πένθους και της οδύνης, και του προσήκοντος σεβασμού για την απώλεια τόσων ανθρώπων και κυρίως νεαρής ηλικίας που χάθηκαν άδικα στην τραγωδία του συντελέστηκε στα Τέμπη, δεν είναι δυνατόν και πρέπον να γίνει οποιαδήποτε εκδήλωση, πόσο μάλλον αφού ο Προσκοπισμός απευθύνεται κυρίως στην Νεότητα.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος και ευχόμαστε στους τραυματίες ταχύτατη ανάρρωση.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί έγκαιρα και με νεότερη ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος