FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση ΑΠΟ Κουρτεσίου: «Ο Α.Ο.Μ. έχει κακή πληροφόρηση»

Ημερομηνία: 26-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου πήρε θέση για την ανακοίνωση του Α.Ο.Μακρισίων περί εύνοιας της Πειθαρχικής Επιτροπής σε τιμωρία παίκτη του ΑΠΟΚ, αναφέροντας πως έχει κακή πληροφόρηση καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κουρτεσίου δεν ήταν αρχηγός σε εκείνο τον αγώνα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΚ

«Η οικογένεια του ΑΠΟΚ σεβόμενη όλες τις ομάδες αλλά και την ακεραιότητα των διαιτητών, εδώ και δυο χρόνια δεν έχει εκφράσει δημόσια παράπονα και σχόλια για την διαιτησία, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία της αρμόδιας Επιτροπής. Παράλληλα βλέπουμε θετικά βήματα βελτίωσης. Θα πρέπει να θυμόμαστε όλες οι ομάδες ότι υπάρχουν στιγμές που κάποιες ομάδες αδικήθηκαν, αλλά και στιγμές που κάποιες ομάδες ωφελήθηκαν (οι περισσότεροι τις ξεχνούν). Νιώθουμε την ανάγκη όμως να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση, διότι οι φίλοι μας από τα όμορφα Μακρίσια έχουν ξεφύγει, έχουν χάσει το μέτρο και έχουν κακή πληροφόρηση. Καταφέρονται σε ανακοινώσεις τους εναντίον των αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ λέγοντας ψέματα. Αφού ο παίκτης της ομάδας μας που αναφέρονται στην ανακοίνωση δεν ήταν αρχηγός όπως υποστηρίζουν (στη διάθεση το φύλλο αγώνα). Αναρωτιόμαστε πως μπορούν να κρίνουν τις αποφάσεις της Πειθαρχικής χωρίς να έχουν στοιχεία;

Επίσης είναι σωστό κάθε σωματείο να κρίνει τον εκάστοτε διαιτητή πριν αλλά και μετά τον αγώνα και ιδιαίτερα σε παιχνίδια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας;  Κάθε φορά λοιπόν θα βγαίνουμε και θα κρίνουμε τον διαιτητή αν τον βλέπουμε με κακό ή με καλό μάτι, επηρεάζοντας έμμεσα την εκάστοτε διαιτησία;

Εμείς  εκφράζουμε την άποψή μας ότι το δεύτερο πέναλτι δεν υπήρχε αφού προηγήθηκε σπρώξιμο και φάουλ, όπως όλοι είδαν.  Οι φίλοι μας από τα Μακρίσια καταφέρονται κατά του διαιτητή για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε παίκτης τους, ότι τους έβαλε σε κίνδυνο να χάσουν τη νίκη της ομάδας τους. Τι εννοούν δεν ολοκλήρωσε σωστά την αποστολή του; Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί η ανακοίνωσή τους.

Τέλος και εμείς αγαπάμε το χωριό μας και την ομάδα μας, αλλά σεβόμαστε και τα άλλα σωματεία και πάνω από όλα τους εαυτούς μας, γιατί όλοι οι παράγοντες με πολύ κόπο αγωνιζόμαστε για να υπηρετούμε τις ομάδες μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Διαιτησίας, άλλωστε ευχαριστούμε σε κάθε αγώνα τους διαιτητές αισθανόμενοι το εξαιρετικά δύσκολο έργο τους. Επίσης θα θέλαμε την παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής για την αποφυγή στο μέλλον τέτοιων συμπεριφορών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος