FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση-απάντηση Αστέρα στη Νίκη Τραγανού: «Η καταγγελία σας περιέχει ανακρίβειες, ψεύδη και πολλή λάσπη»

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:

Η Διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας απάντησε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην ανακοίνωση-καταγγελία της Νίκης Τραγανού, η οποία έκανε λόγο για προπηλακισμούς (μεταξύ άλλων και σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της) και πέτρες στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στην Αμαλιάδα.

Οι Αμαλιαδίτες απάντησαν με μακροσκελή ανακοίνωση αντικρούοντας σχεδόν κάθε φράση της ανακοίνωσης της Νίκης και κατηγορώντας τη για ανακρίβειες και ψεύδη. Μάλιστα, για το σπασμένο τζάμι στα αποδυτήρια από πέτρα που δημοσίευσε η ομάδα του Τραγανού, τονίζει πως δεν βρέθηκαν τζάμια κατά τον καθαρισμό των αποδυτηρίων!

Η ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας

Αναγκασμένοι από την ανακοίνωση – καταγγελία εις βάρος της ομάδας μας, συνεδρίασε το ΔΣ και απαντά:

Η καταγγελία σας κρυμμένη πίσω από το ανώνυμο “ΑΠΟ Νίκη Τραγανού” περιέχει ανακρίβειες, ψεύδη και πολλή λάσπη.

1) Λέτε: «Η Νίκη Τραγανού πάντα αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια της και την ιστορία της χωρίς να κάνει χατίρι και πλάτες σε κανέναν…» Υπονοείτε ότι εμείς σας ζητήσαμε να βάλετε κάπου πλάτη ή να μας κάνετε κάποιο χατίρι; Σας ζήτησε κάποιος από τον Αστέρα να κερδίσετε ή να χάσετε κάποιον αγώνα; Μιλήστε καθαρά και δημόσια με ονόματα. Ντροπή σας λασπολόγοι και ψεύτες! Όλη η Ηλεία γνωρίζει πως αυτές τις πρακτικές εσείς τις ακολουθείτε και όπου δεν σας έγινε το χατίρι και δε σας έβαλαν πλάτη, κρεμάσατε πανό με 50€. Μακριά από τον Αστέρα του σήμερα αυτές οι λαμογιές!

2) Λέτε: «Όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι αγώνες μεταξύ μας διεξάγονται σε άριστο κλίμα…».

Ρωτάμε: Ήταν άριστο το κλίμα στον πρώτο αγώνα στο Τραγανό;

Δέχτηκε επίθεση ο αναπληρωματικός τερματοφύλακα του Αστέρα από τον κύριο Γκογκάκη επειδή έδινε την μπάλα γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο όταν οι ποδοσφαιριστές σας την πετούσαν στα περιβόλια; Ναι ή όχι;

Δεχθήκαμε απρεπείς χειρονομίες στη διάρκεια των πανηγυρισμών από κάποιους ποδοσφαιριστές σας με αποκορύφωμα το λεχθέν από νεαρό ποδοσφαιριστή σας γυρίζοντας προς τον πάγκο μας λέγοντας πάρτε το μ….πανα; Ναι ή όχι;

Αυτό εσείς το ονομάζετε άριστο κλίμα; Εμείς το ονομάζουμε προπηλακισμό. Δεν κάναμε όμως καμία καταγγελία ούτε βγάλαμε κάποια ανακοίνωση… απλά είπαμε στον κύριο Γκογκάκη ότι είναι απαράδεκτος.

3) Λέτε:… «Παίξαμε σε ένα γήπεδο που σε καμία περίπτωση δεν εξασφάλιζε την ασφάλεια της ομάδας μας με ανοιχτές πόρτες κλπ…» Σας ενημερώνουμε ότι σε αυτό το στάδιο με αυτά τα αποδυτήρια και με αυτές τις πόρτες αγωνίστηκαν πριν από εσάς: Μακρίσια, Σώστι, Λεχαινά, Μανωλάδα, Πέλοπας Πύργου, Αλφειός Επιταλίου , Βαρθολομιό και Σκουροχώρι. Όλες οι αποστολές όπως και η δική σας καλωσορίστηκαν, φιλοξενήθηκαν και κανείς μα κανείς παράγοντας, ποδοσφαιριστής ή φίλαθλός τους δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα.

4) Λέτε: «Καταγγέλλουμε κορυφαίο παράγοντα του Αστέρα ο οποίος στο ημίχρονο προπηλάκισε δεκαπεντάχρονο ποδοσφαιριστή μας με την δικαιολογία ότι τον κοίταξε και χάρη στην άμεση παρέμβαση ποδοσφαιριστών μας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα…».

Είμαστε σίγουροι πως έχετε ενημερωθεί για τα πραγματικά γεγονότα από τον ποδοσφαιριστή σας Βουρτσάνη Σταμάτη, ο οποίος με ευγένεια και σεβασμό παρενέβη για να αποφευχθούν τα χειρότερα όπως λέτε. Για εμάς δεν υπάρχουν χειρότερα από τη συμπεριφορά του δεκαπεντάχρονου.

Λασπολογείτε ηθελημένα. Ο συγκεκριμένος νεαρός μετά από προτροπή του προέδρου μας Νίκου Λυμπέρη σε ήπιο τόνο να είναι σεβαστικός και ευγενής και όχι είρωνας του σέρβιρε ένα μεγαλοπρεπές: «Άντε γ…σου μ…..κα»

Αυτός κύριοι της Νίκης Τραγανού ήταν ο προπηλακισμός του δεκαπεντάχρονου! Το γνωρίζετε! Προς τι τα δήθεν και οι λασπολογίες; Μήπως για να συμπληρώσετε την διαπαιδαγώγηση του νεαρού; Απευθυνόμενοι στο νεαρό, τον οποίο παρεπιπτόντως φιλοξενήσαμε στην ομάδα μας για ένα μήνα περίπου, παρέχοντας του στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας, όλα εκείνα που παρείχαμε και στους ποδοσφαιριστές μας, του λέμε τα εξής:

Εδώ στον Αστέρα δεν υπάρχουν μ…κες. Υπάρχουν εκεί που διαπαιδαγωγούν τους δεκαπεντάχρονους με αυτόν τον τρόπο της ασέβειας και του οπαδισμού. Μ….κας δεν είναι ο Σταμάτης ο Βουρτσάνης που παρενέβη με σεβασμό και ευγενέστατο τρόπο αλλά ο συμπαίκτης σου, ο 40χρονος Μπαρμπαγιώργος, που όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος σπρώχνοντας, βρίζοντας και φωνάζοντας: « Τι κάνεις ρε, 15 χρονών είναι ό,τι θέλει θα κάνει». Αντί να σου ”τραβήξει” το αυτί και να σου μιλήσει για σεβασμό απέναντι σε έναν άνθρωπο 55 χρόνια μεγαλύτερό σου, σου περνάει το αίσθημα του δικαίου στον οπαδισμό. Τέτοιες συμπεριφορές οπλίζουν τα χέρια των νεαρών με δρεπάνια και ψάχνουν τον ΑΛΚΗ.

Σημειωτέον ο συγκεκριμένος σαραντάχρονος νταής Μπαρμπαγιώργος πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, όταν ζητήθηκε από το νεαρό ποδοσφαιριστή που αποκαλούσε την αποστολή μας μ…..πανα να ζητήσει συγγνώμη, έσπρωχνε και έβριζε τους πάντες.

5) Λέτε: «Ορισμένοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές και μερίδα φιλάθλων του Αστέρα μας προπηλάκισαν στο τέλος του αγώνα…». Κανένας παράγοντας και ποδοσφαιριστής του Αστέρα δεν προπηλάκισε κανένα μέλος της ομάδας σας. Μερίδα φιλάθλων που εσείς προκαλέσατε με την συμπεριφορά, κυρίως του σαραντάχρονου Μπαρμπαγιώργου γνωστού σε όλους φανατικού αντιαστερίτη ,σας προπηλάκισε.

Εμείς σαν συμβούλιο σας προστατεύσαμε και το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει γιατί όλα αυτά τα ψεύδη και η λασπολογία. Μήπως θέλετε να δείξετε καλή διαγωγή κάπου αλλού; Βγείτε με ονόματα και πείτε μας ποιος παράγοντας και ποιος ποδοσφαιριστής του Αστέρα προπηλάκισε ποιον;

Μας θυμίζετε την λαϊκή ρήση γάτος …. γάτος σκούζει.

Υ/Γ: Όσο αναφορά για τις πέτρες και τα σπασμένα τζάμια που δημοσιεύσατε δεν μπορούμε να πάρουμε θέση γιατί ούτε είδαμε κάποιον να το κάνει ούτε ακούσαμε. Παραθέτουμε όμως την κατηγορηματική δήλωση του φροντιστή του σταδίου κυρίου Σακελλαρόπουλου ότι δεν βρήκε τζάμια στον καθαρισμό των αποδυτηρίων και ότι το τζάμι έχει σπάσει από μέσα και όχι απ’ έξω!

Το Δ.Σ.:

Λυμπέρης Νικόλαος

Σαμψούνης Σπύρος

Παναγόπουλος Διονύσιος

Τσακοπιάκος Νικόλαος

Λούντζης Διονύσιος

Γαλιατσάτος Νικόλαος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καιρός Πύργος