FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση Α.Ο. Ξενοφών: «Δεν συμμετέχουμε στη Γ΄ Εθνική, το βάρος στην Ακαδημία μας»

Ημερομηνία: 06-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Ξενοφών εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της μη καθόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δηλώνοντας πως δεν σκοπεύει να ψάχνει κάθε καλοκαίρι τα χρήματα ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και ότι θα ρίξει το βάρος στην Ακαδημία του.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ξενοφών

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε οριστικά, ένας νέος κύκλος ανοίγει. Η ιστορία όμως συνεχίζει να γράφεται και αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή είναι η απόφαση όσων μετείχαν στις διεργασίες που έγιναν για κάθοδο ή μη της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και όλες οι παράμετροι και η τελική απόφαση ήταν να μη συμμετάσχουμε σε αυτό το ποδοσφαιρικό «πανηγύρι», το οποίο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα και καμία γοητεία, όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παραμένουμε ερασιτέχνες και δεν έχουμε αυτοσκοπό να ψάχνουμε κάθε καλοκαίρι τα χρήματα ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Τα παραδείγματα είναι μπροστά μας ολοζώντανα και οφείλουμε να διδασκόμαστε από αυτά, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη ομάδα του νομού μας, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, χωρίς κενά και διακοπές στην ιστορία μας, όπως δυστυχώς συμβαίνει με άλλα ιστορικά σωματεία, πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά, βλέποντας το δάσος και όχι μόνο το πρώτο δέντρο…

Βλέπουμε το «τυρί όμως βλέπουμε και τη φάκα».

Η απόφασή μας είναι να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και βάρος στην Ακαδημία μας, ώστε σταδιακά να επανέλθει το ντόπιο στοιχείο στο σύλλογο.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε ανακοινώσεις για το ζωτικό αυτό θέμα, το οποίο προϋποθέτει τις αναγκαίες υποδομές που έχουμε ζητήσει και έχει υποσχεθεί η νέα δημοτική αρχή.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τα απαραίτητα διαθέσιμα χρήματα και αναμένουμε την έναρξη των εργασιών στο στάδιο και το βοηθητικό γήπεδο, ώστε τα παιδιά της περιοχής μας να έλθουν στο γήπεδο και να εκπαιδευτούν σε καλές συνθήκες με άρτιες εγκαταστάσεις.

Ο νέος κύκλος της ιστορίας του Ξενοφώντα έχει ήδη ξεκινήσει και καλούμε τους πιστούς και ανιδιοτελείς φίλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην αγαπημένη τους ομάδα.

Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τιμώντας τα χρώματα και τις αρχές της ομάδας με ό,τι αντιπροσωπεύει ο Ξενοφών για την πόλη της Κρέστενας.

Καλή δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες.

Για το Δ.Σ. Α.Ο. Ξενοφών

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Βλαχόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος