FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Σπουδαία εμφάνιση και 5 μετάλλια στο Διασυλλογικό σύνθετων αγωνισμάτων

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων Κ18 και Κ20 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, συμμετείχε με πέντε αθλητές η Αναγέννηση Πύργου, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Θανάση Παπαγρηγορίου και είχε εξαιρετική παρουσία, κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια. Μάλιστα συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλο σωματείο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Πέππας κατέλαβε την 1η θέση στην Κ18 με γκραν γκινιόλ εμφάνιση, αφού η νίκη ήρθε μετά από εξαιρετική κούρσα στα 1.500μ, που ήταν το δέκατο και τελευταίο αγώνισμα! Στην κατηγορία Κ20 την 1η θέση πήρε επίσης ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος και την 2η θέση ο Στέφανος Παπαναγόπουλος, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλα τα αγωνίσματα.

Στις γυναίκες Κ18 την 2η θέση με ατομικά ρεκόρ και στα 7 αγωνίσματα κατέλαβε η Πελαγία Πέππα, κατηγορία ανώτερη από αυτήν που ανήκει, με 4.307 βαθμούς, 93 λιγότερους από την πρώτη. Τρίτη ήταν η Γεωργία Αβράμπου, η οποία από φέτος, λόγω μόνιμης εγκατάστασης στην Αθήνα, γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με την ομοσπονδιακή προπονήτρια και συντονίστρια σύνθετων αγωνισμάτων του ΣΕΓΑΣ, Δέσποινα Πάκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος