FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Διασυλλογικοί Κ12-14 και σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Ημερομηνία: 08-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε αθλητική και κοινωνική εγρήγορση βρίσκεται η Αναγέννηση Πύργου. Μετά από δύο χρόνια αναβολών των μικρών διασυλλογικών αγώνων, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κ14 και Κ12 υπό το ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου και υπεύθυνο σωματείο διοργάνωσης την Αναγέννηση Πύργου.

Συμμετείχαν τα σωματεία Κλασικού Αθλητισμού της Ηλείας, σε ένα εξαιρετικό αγώνα με πρωταγωνιστές τους αθλητές του αύριο. Η συνέχεια γίνεται το Σάββατο 9/4 στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας.

Συγχρόνως, οι αθλητές-μαθητές Λυκείου συμμετέχουν με απόλυτη επιτυχία στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων με τη Β’ Φάση να είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 8/4 και την τελική φάση στις 13-14/4. Ένα καλό πρώτο βήμα για την απόκτηση ρυθμού των αθλητών της Αναγέννησης που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Κατά τα άλλα, προπονητές, παράγοντες, αλλά και αθλητές του σωματείου συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκε. Με τη συνεργασία του ΕΚΑΒ και την άψογη συνεργασία των αρμόδιων φορέων, οι συμμετέχοντες έχουν πιστοποιηθεί πλέον στην παροχή πρώτων βοηθειών και τη χρήση απινιδωτή.

Τέλος, προγραμματίζεται ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ήδη έχει κλείσει η ημερομηνία για την πρώτη δραστηριότητα της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον προσεχή Σεπτέμβριο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος