FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Διακρίσεις στην Πάτρα

Ημερομηνία: 19-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χρυσό η Πέππα στο Διασυλλογικό σύνθετων αγωνισμάτων και οι Παπαναγόπουλος, Παναγιωτακόπουλος στο Διασυλλογικό Κ20

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πελαγία Πέππα της Αναγέννησης Πύργου, στην Πάτρα στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα σύνθετων αγωνισμάτων και δη στο έξαθλο.  

Η Πελαγία πήρε την 1η θέση στο αγώνισμα με 4.790 βαθμούς. Ήταν η υψηλότερη βαθμολογία που σημειώθηκε πανελλαδικά, αφού το αγώνισμα έγινε σε ομίλους ταυτόχρονα σε όλη την χώρα. «Η βαθμολογία της είναι και από τις υψηλότερες που έχει πετύχει αθλήτρια της ηλικίας της τα τελευταία 15 χρόνια», ανέφερε ο προπονητής της Θανάσης Παπαγρηγορίου και συνέχισε: «ο στόχος μας πλέον είναι να περάσουμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις Σέρρες τους 5.000 βαθμούς και φυσικά η 1η θέση, καθώς και να κερδίσουμε μετάλλιο στην μεγαλύτερη κατηγορία, αυτήν των κορασίδων».

Στην Πάτρα ταυτόχρονα διεξήχθη και το Διασυλλογικό Κ20, όπου η Αναγέννηση είχε πολύ καλή παρουσία και βαθμολογικά αλλά και σε μετάλλια. Οι αθλητές του σωματείου αν και δεκαθλητές έκαναν υψηλές επιδόσεις. Ο Παπαναγόπουλος Στέφανος κατετάγη 1ος στα 110μ. εμπόδια και 2ος στον δίσκο.

Ο Παναγιωτακόπουλος Νίκος 1ος στο μήκος. Ο Πέππας Γεώργιος 2ος στα 110μ. εμπόδια και 2ος στα 400μ. εμπόδια. Η Μπερούκα Άννα 3η στον δίσκο και η Νάρου Ρένια 6η στην σφαίρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος