FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Αφλογιστία και ήττα στην Άρτα

Ημερομηνία: 22-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Άρτα αλλά η αφλογιστία του στοίχισε και επέστρεψε χωρίς βαθμολογικό όφελος, στο παιχνίδι με την Αναγέννηση (1-0). Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (μόλις στο 6ο λεπτό), πίεσε πολύ στη συνέχεια, έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και γνώρισε έτσι την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αναστασιάδη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ντε Μόρα πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ο ΠΑΟΒ από το 20΄ και μετά κυριάρχησε και σε εκείνο το λεπτό από πάσα του Σακελλαρόπουλου, ο Λαθύρης σούταρε διαγώνια ελάχιστα άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, γυριστό σουτ του Μπίσα μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34΄, ο Πύρρης ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το σουτ του, που κόντραρε και άλλαξε πορεία, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπακόλας.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Λαθύρης σε θέση τετ-α-τετ, ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τσελά και στο 53΄ ο Πυρρής ύστερα από ατομική ενέργεια από δεξιά, σούταρε αλλά κόπηκε από τον Παπαρούνη σωτήρια. Στο 75΄ ο Νικολακόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια και στο επόμενο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ, ο Λαθύρης πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Αναγέννησης, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ! Στο 77ο λεπτό ο Μπότσαρης έκανε γύρισμα στην περιοχή και η προβολή του Μανιώτη, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 87΄ ο Παπασπηλιόπουλος που είχε προωθηθεί, είχε κεφαλιά που μπλόκαρε σταθερά ο Μπακόλας. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν το σουτ του Σκανδάλη, μέσα από την μικρή περιοχή, σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσεκούρα.

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Μυσιούδης (46′ Τσελά), Κωστάκης, Σχισμένος, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα, Μανιώτης, Α. Παπακίτσος (61′ Σκανδάλης), Αναστασιάδης (71′ Δ. Παπακίτσος), Μπότσαρης.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος (87΄ Δ.Β. Πλαστουργός), Σακελλαρόπουλος, Φερεκίδης (52΄ Δ.Χ. Πλαστουργός), Μπίσα, Καφεντζής, Βασιλόπουλος, Πυρρής (71΄ Θεοδωρόπουλος), Λαθύρης.

 

Φωτο: artagoal.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος